Alla barnen ska på fest ikväll se dom strålar som en sol….

Nej sånt vet jag inget om, tadalafil men det är just det jag spelar idag. För herr T ska vara med när jag har födelsedag, for sale även om han själv inte vet om att han är det, buy cialis så är han det i alla fall, hans röst det duger gott….

Thåström – Pang boom krash

Frågan är om jag nu har blivit så gammal så jag inte ens får spela herr Thåström längre,  nu när det är helt okej att vara tant tänker jag. Fast jag är nog rätt dålig på att vara tant.  Men lovar att från och med nu ska här tränas och tränas, på just det där med tantskapet.  Eller så struntar jag helt i det där med tant,  är som jag är det är jag ju liksom bäst på….Är jag som jag är så är det till och med helt okej att spela herr T, vilken dag i veckan som helst faktiskt.  Så nej  50 eller 50 herr T kommer nog bo i mina högtalare, tills jag dör. Det enda jag kan konstatera nu är att jag nu levt längre, än jag kommer att leva tänker jag. För 100 nej det vill jag inte bli.  Det räcker med 70 kanske högst 75.  Det vet jag ju inget om det där när man dör eller inte dör. var sak har sin tid och idag är det tiden då jag träder in i undra vilken ålder detta är.  När jag fyllde 40 så  blev det lite av att träda in i vänlighetsåldern.  Vad är 50 för ålder mera än övre medelåldern?   Eller är det ens det?  40 vänlighetsåldern 50 e det någon form av egenhetsålder kanske?  Är det en  never-mind ålder när man liksom gör som man gör bara för man kan?  Fast det har jag ju alltid gjort så nej det här får jag klura på vad detta är för ålder.

I måndags fick jag två fina orchideer av min arbetsgivare. De får stå på farmors fina skåp bland alla farmors fina prydnadssaker,  så får farmor också plats här i dagen. Tänka sig i 49 år hade jag förmånen att ha en farmor.  Visst va de fin de små blommorna.   Lev idag just nu, igår är minnen och morgondagen vet vi inte ens om den blir våran.  Idag är vi levande och det som var i går är minnen. Ha en helt underbar dag. unnamed


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook