Idag har dottern varit fotograf.

Min dotter skulle kommit hit idag, sickness men istället åkte jag till henne.  Hon tog fram sin lite finare kamera och tog lite bilder.  Det va så fint väder ute, nästan vår i luften så vi bestämde att vi skulle åka till sjön och fota lite.  Men när den här gamla mamman verkligen kom iväg till dottern, då hade solen försvunnit och tunga gråa moln gjorde omgivningen vacker istället för solen.  DSC_0744DSC_0745DSC_0750Den solen som när den lös in genom mitt fönster påminde mig om Vårens härligheter.  Den lös  nästan så som den brukar göra när det är dags för tussilagosafari.   Vid sjön sa dottern trånade och högt: Mamma jag längtar så till sommaren. Jag suckade högt och sa till dottern: Jo, du det gör jag med. Jag längtar så det nästan gör ont i kroppen på mig. Jag längtar så efter solstrålar, efter att bada i sjön.  Idag när vi var vid sjön var det is.DSC_0748 Men faktiskt så var det lockande att faktiskt prova lite. Tyvärr så ringde maken just då och  hörde mina tankar om att faktiskt bada bara lite.  Han ord var inte de som jag ville. Utan mera: Nej gör det inte du kommer bli sjuk då kan vi inte åka till gbg, du kan inte träna och ja…..

DSC_0769

Nej, jag badade inte insåg att det nog var rätt kallt.DSC_0844En ensam liten picknick bänk stod där i allt de gråa. Han såg så ensam och tom ut. Om bara några månader kommer det sitta mammor och pappor där som väntar på att barnen ska gå upp ur badet. Nästa gång vi åker till sjön ska jag ta med fika så han slipper stå där helt ensam.

Dottern tog lite bilder på sin gamla mamma med. Ganska så många faktiskt, vi hade riktigt roligt när hon skulle fota mig. Hon tyckte jag skulle Puta med munnen och se ut som en 14 åring.

Men det är lite svårt att göra när man precis fyllt 50.  Men visst är hon duktig min  dotter, tycker hon tog rätt bra bilder på sin gamla mor.  Lev idag just nu, igår är historia redan och morgondagen är inte ens självklar.  När vi lever i nuet, så lever vi mera i livet självt. ex (46)ex (40) cropped-ex-282.jpg ex (30)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Idag har dottern varit fotograf.”

 1. Profilbild för Gunnel

  Hej Carina!
  Hälsa din dotter, att de var många fina bilder och bra illustrationer till ditt berättande. Fyra år har gått sen vi var kurskamrater och du satt och ritade. Fyra år som jag följt dig i tankarna och på din blogg.
  Fortsätt att berätta! Det är du bra på och jag lyssnar.
  Kram från
  Gunnel

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook