En helg i Götet vart trevlig.

I helgen var jag och maken i Göteborg.  Åkte ner på fredag eftermiddag, ailment och kom hem sent igår.  Men senheten igår handlar om att mina syskonbarn fyller år och det va kalas.  På fredag kväll gick vi ut och åt mat på restaurangen Sun Wall Restaurang. Efter det när vi var ute och gick i stan träffade jag på en av (H)järnkolls ambassadörerna som rekommenderade oss att gå till Dubliner.  Sedan tog vi en tur på stan. Likt förra sommaren när vi taggade Alla Ikea butiker vi åkte förbi så taggade jag nu pubar.  Var på min son ringer mig på morgonen och är riktigt orolig för hur jag mår. Man blir ju liksom inte sjuk av att gå förbi utanför pubarna vilket jag fick berätta för min son.  Men han vart orolig och tycket jag borde tänka på  hur andra ser på alla tagganden. Ser ju ut som du är värsta suputen mamma.

Men om någon nu skulle få för sig det, view Vem handlar då dessa ”fåförsig” de tankar? Är det inte så  som man känner sig själv känner man andra? Dessutom hade jag taggat Bältesspännarparken, look  vad jag nu vet som kanske då inte vet allt så finns det ingen pub som heter så.  Men jag är ju utflyttad så vad vet jag?   Hotell Europa som vi sov på tycker jag har gjort ett nerköp sedan de byggde om.  Tycker det va tråkigt att man var tvungen att gå på så långt på  utsidan, för att komma till hotellet.   Dessutom så var det väldigt rörigt när det var frukost. Det var svårt och oorganiserat att hitta på frukostbuffén, trångt och väldigt utspritt.

Idag blir det en dag hemma, ska ner och träna sedan ta det väldigt lugnt, så skönt att det är Söndag och en Söndag hemma innan veckan börjar igen.  Här ska tränas och vilas på riktigt idag.ex (14)

Carina Ikonen Nilsson

 

Ha en härligt fin Söndag. Lev idag just nu, igår var stormen idag är det bara eftervindar morgondagen vet vi ännu inget om.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook