Vi skulle bara kolla, ja jo tanken va sån. ….

Ibland är det lycka, medical Vi har ju redan innan pratat om att vi skulle göra något drastiskt med vår husvagn. Vi har tänkt  att vi  sälja den. Vi har ju lite stor husvagn, för vår lilla bil. Men så kom vi på redan i höstas, att kanske är det en lite mindre husvagn som gäller.  Vi har kollat runt en del, så helt impulsiv va det inte. Men  vi åkte iväg idag, till den där lilla fantastiska affären som ligger mig så varmt om hjärtat.

Den där affären som man faktiskt inte kommer tomhänt ifrån. Det är den där affären som har allt det där du inte visste du behövde, men du måste ha när du är där.  Idag hade vi tänkt och kolla in en liten söt, lite mindre husvagn.  En husvagn som är mera för två, än för en helt stor familj som vi liksom va mera förut. Vi skulle bara kolla hur den såg ut på insidan, liksom känna lite på den.  Den va liten och inte riktigt så som vi eller jag ville ha den. Men det fanns en annan.

Anders som försäljaren heter  hade ett  svagt minne av någon Solifer, som vi haft innan. När vi kom för att fråga om totalvikt och last vikt eller hur det nu va….De va då han sa det,  aha det var ju ni som packade om husvagnen på semesterresan. Ni som hade packat för semester och bytte vagnen i bara farten.  Det blev att han skrev ut ett kostnads förslag till oss,  jag tog det snällt i handen. Därefter sa jag att vi kommer att höra av oss när vi tänkt klart.  När vi gick ut från affären så skulle vi gå och ta en sista titt på den lilla söta vagnen.  Efter det så var vagnen vår, på något sätt. För helt plötsligt satt vi där inne på Anders kontor igen, med orden men det är ju inte något att fundera på.

Jo, i veckan kör vi vår lilla vagn till till Sollebrunn, det är där den lilla fantastiska husvagnsaffären bor.  Om två veckor  hämtar vi den nya lilla vagnen. Den lilla Adrian. Det lär bli husvagns turer i år, nu med den lite mindre husvagnen.  I år blev det kanske inte rekord i husvagnsköp, för detta året tog det mera än en timma att köpa husvagn.  Men nu känns det som om vi  liksom hittat just den där vagnen, som mera passar till vårt behov.

Affären,  jo jag är nöjd, maken är nöjd och Husvagnsförsäljaren Anders han verkade allt nöjd han med.  Vi får en mindre månadskostnad,  än vi har idag. Så jag känner det är en lyckad affär. Nu längtar jag tills vi kan ut och rulla med vår nya fina vagn.

Det är på Fri-bo som vi gör våra husvagnsaffärer. Där får du precis allt det där lilla extra. Bra bemötande, service utan dess like.  När vi hämtar vagnen ska jag ta med en av mina böcker.

Lev idag just nu…

HP-PC - WIN_20150303_131508
Asria Altea 432 PX heter vagnen som blev vår.

Fast nu längtar jag tills vi har vår jungfrufärd med den lilla söta. När den lilla söta kommer hem kommer hon få ett mera personligt namn,  Tänk jag tänker hon får heta IFR Malix, IFR står ju för Impulsiva Framtids Resurser.  Men det  handlar också om att att navigera när man inte har riktigt full sikt.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook