MINDSYNC® Oro och ångest, ADD, ADHD – svenska – swedish | Audio Books | Self-help

MINDSYNC® Oro och ångest, shop ADD, ADHD – svenska – swedish | Audio Books | Self-help.

1035399_detail

Det här kan jag varmt rekommendera,  har haft den här och provade under tre veckors tid. Varje dag en stund på eftermiddagen.  Det hjälpte faktiskt emot min ångest och min oro.

Nu har jag varit vän med Matthew Sword på fb i många år.  Han har ett varmt hjärta och  vart ett stöd på flera sätt för mig. Hans produkter är verkligen värda att prova på. Lyssna i tre veckor varje dag, redan efter första dagen kommer du efter du lyssnat, känna dig lugnare,  ha mer energi. Kändes i alla fall så för mig när jag tagit min timma. Tyvärr så gick min mobil sönder så jag tappade bort filen som jag hade. Blev så glad när jag hittade igen just den här.   Prova vet ja, det är verkligen värt att prova.

För några år sedan åkte jag och sonen till Strömstad  i två veckor,  två gånger om året.  Där fick han Tomatis behandling under den tiden,  efter de första två veckorna var det som om han mera kom i kontakt med sina känslor,  valde oftare att visa  sin rädsla eller sorg, vilket gjorde att han oftare berättade och  kunde sätta ord på sina känslor i stället för att bli arg och slå.  Under första tillfället  Tomatis behandlingen fick även jag lyssna  med hörlurarna,  jag lovar dig att  tre timmar Tomatis gjorde oss trötta men även mera lugna och klara i tankarna då vi fick behandlingen. Lite som om ett steg i taget blev lättare att göra.

Nu säger jag inte att  just dessa ljudfiler är Tomatis men  jag har ju lyssnat till båda och de är lika varandra, även om  Mindsynk inte har munk musik klassisk musik. Men de där  ljuden som pratar till vårt innersta de finns även i Mindsynkprogrammen.

Kan varmt rekommendera dessa program som Matthew Sword  säljer.

Lev idag just nu,  Igår är ett minne och morgondagen är framtiden….

Carina Ikonen Nilsson

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook