Sömnskola

Jag går en utbildning i att lära mig sova.  Idag  vart jag där igen, mind även om jag nu inte får något sovtäcke, advice så inser jag att just den här kursen kom till mig när jag var mottaglig för just den här utbildningen.   För oss som sover lite mindre bra än andra, click så kan jag varmt rekommendera den.

Nu kanske inte alla kurser är lika bra som just den jag går i.  För  vår grupp är ju vet inte så kanske alla känner för sina gruppen men vår grupp är speciell.  Hela tiden lär vi oss och  de andra i gruppen delar så frikostigt med sig av sina erfarenheter. Just det där med erfarenheter, är ju sånt som gör nytta när vi väl vågar dela med oss, av det som vi bär på insidan.

Nu ska  det skrivas en aktivitetsdagbok fram till nästa gång.  Här ska jobbas och skrivas ner i minsta detalj.  Sover jag bättre nu än innan, ja faktiskt jag har hittat tekniker som faktiskt passar mig. Sömnmedicin nej tack.  Jag har ju aldrig gillat just det där med  mediciner, så sömnskolan har gjort nytta. Sömnmedicinen har fått flytta ut och bort till någon annan.

Idag när jag åkte hem från kursen flöt tankarna som vanligt när jag kör bil.  Då blev det men  hallå och hallå,  läkarna borde ju  rekommendera sömnskola som första alternativ innan de skriver ut mediciner.var för gör man tvärt om för?  borde ju vända på myntet och först sömnskola sedan  ev medicin eller andra hjälpmedel. Självklart ser jag hellre att de skriver ut andra hjälpmedel innan sömnmedicin. Tror det hade hjälpt många.

1035307_detail

 

Här är dagens tips från Matthew Sword filerna som jag så varmt rekommenderar

https://malix.se/2015/04/14/mindsync-confidence-depression-social-anxiety-hypnosis-mp3-download-brainwave-entrainment-audio-books-self-help/

 

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook