Caféverksamhet skulle vart spännande….


Jag kan nästan höra hur min make  tänker  när han läser det här, remedy Om han läser det här. Kanske är mera rätt att skriva för här läser han  bara om jag tvingar honom.  Tvingar honom ? Nej det gör jag inte, inte just nu för nu smider jag planer istället. Kolla in det här! Nu kan fantasin flöda fritt även om plånboken inte just nu i semestertidernas slut tillåter det. Då jag  besökt både Lindex, Ullared och vart en sväng hos tysken när ny dator behövdes.

Fin snickerier, jo, jo sånt gillar jag. Finsnickerier när det är passform som heter duga, gillar jag.  För ganska många år sedan köpte jag en sekretär av en kille som hade sekretären som gesällprov.  Den står här hemma hos mig,  tung som attan men fin, även om den skulle behöva en liten släng av linolja på sig just nu.  Det är så man underhåller en sådan fin pjäs, som bor här. Men lusten och orken finns inte just nu.

I alla fall så vart det ett litet företag litet och litet vet jag inte men i alla fall ett företag som heter Lundasnickerier AB.  Finsnickerier som  erbjuder det där lillla extra som man kan behöva på kontoret kanske eller varför inte när man renoverar i hemmet.  Om man ska starta upp en verksamhet till ex. café och behöver café möbler mm. Då kan företaget jag nu skriver om tydligen vara till hjälp.

L1003926-1024x678 kafemöbler

Oj oj oj nu blev tankarna stora, starta företag igen kanske, eller hmm jag har ju redan ett.  Men leka med tanken kan man, eller hur?  Kolla in det här företaget när du är i Café startar tankar eller varför inte byta ut gammalt mot fin-lirs-möbler.

Renovera kök jo går säkerligen att anlita dom, om eller när plånboken tillåter…….

Lev idag just nu, Igår finns inte längre kvar mera än i minnen,  morgondagen den  kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.