Som chef hittar du den perfekta julgåvan till dina anställda här!

De perfekta presenterna en arbetsgivare kan ge, rx är för mig sådana där presentkort eller om man kallar det gåvobrev.  För mig är det presenter som jag uppskattar.  När jag jobbade på Ljungbackens behandlingshem så vart det en arbetsgivare som tog sig tid att lista ut just det. Vi fick var sitt kuvert som anställd, order   ett gåvobrev men en viss summa pengar. Kommer inte ihåg hur mycket. Vi kunde sedan  i lugn och ro kunde gå in på internet och beställa det vi ville ha. Till en början förstod inte jag att man kunde spara på gåvobreven eller lägga till själv, så jag beställde det jag hittade.  Oftast va det presenter som jag själv inte skulle handlat, eftersom det var lite exklusivt men som jag gladerligen beställde då det var presentkort från arbetsgivaren.

Jag har fortfarande kvar kudden jag beställde först, även om jag inte använder den idag så finns den,  En pastamaskin har jag som jag beställt så och en gång beställde jag olivolja som vart gudomlig. Just dom där gåvobreven var perfekt för mig oj vad jag gillade att få dom. Det blev ju liksom att jag beställde just sånt där som jag kanske inte själv unnande mig, men kunde göra för att göra slut på  pengarna jag fått i gåvobrevet.

unnamed (100)

Så om nu arbetsgivaren ska göra mig extra glad så är det här hon/ han ska titta. Hoppas, hoppas mina chefer läser detta inlägg 🙂 Kanske ska jag själv ta och beställa och ge till en speciell person som hjälpt mig mycket i mitt företag som kommit med tips och idéer.   Så till mina chefer och till andras chefer de perfekta julgåvorna ni ger till era anställda hittar ni här!

 

Lev idag just nu igår är historisk och morgon dagen den kommer inte fråns först imorgon.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook