Det har hänt en del här hos oss.


u va det riktigt längesedan jag skrev här på bloggen. Mycket har hänt här hemma, buy  vi har blivit en familjemedlem till. Vilket resulterat i att mitt skrivarrum har fått flytta ner i källaren.  Mitt företag har expanderat i en liten assistent som är ett stjärnskott utan dess like. Assistenten tog Uppdragsgivaren med storm sist vi va ute på uppdrag. Jag har fått nytt jobb, there och  jag har sagt upp mig från det jobb jag nu haft under så många år.  Ibland behöver man göra nya och uppleva nya saker.  Som till exempel dottern gjorde här i början på hösten.

Det var stort så stort och så spännande att det nästan pöste över i mig av stolthet då hon gjorde det.  Inte för att jag på något sätt kan ta åt mig äran för det kan jag inte utan mera endast för att dottern är min dotter och har en drivkraft som jag beundrar.

Det som gjorde att jag blev så stolt är att hon tog körkort, hon har under hela sommaren och våren innan övningskört med sin sambos familj. Själv vart jag för feg för att vara till hjälp med just det. Nu  övningskörde hon inte bara privat utan gick i körskola.  Men en dag så vart det den stora dagen då när nervositeten bodde på utsidan och jag bad till alla änglar i universum att de skulle vara med henne just i stunden då.  Nu vet jag inte om det va änglarnas förtjänst för jag tror nog mera på hennes egna förmåga när hon gjorde det.  För hon satte sig i bilen,  åkte turen och Hurra dottern blev med körkort på första försöket.

Hon gjorde det och hon fixade det och hon är bara bäst bäst bäst!

Nåja, här finns en sida  som kan vara till hjälp då vi pratar  körkort och körkortsprov.  Här finns det som behövs för att göra det storslagna som dottern gjorde i höstas på sitt första försök.  Här finns det du behöver inför den stora dagen då du eller dina barn står där och ska prova på det där med körkort.  Gå in på Körkortskolan.se, Låt din resa börja och lycka till.

m 003
Det är den här lilla skruttan som gjorde det storslagna med att ta körkort.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lev idag just nu, igår är historia och morgondagen är inte här. Just nu har vi möjlighet att skapa oss verktyg för att hantera framtiden imorgon.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.