Pro är tydligen det där lilla extra allt enligt lillgrabben.


Ibland får jag för mig att jag ska flytta. Då letar jag lägenheter och bostäder i Göteborg, recipe men  genast när jag börjar tanken så ramlar jag tillbaka i men gud flytta, packa ner saker slänga saker. Här faller jag fritt i tanken. När tankarna om Flyttstädning kommer har jag redan gett upp hoppet. Nu är ju inte det där med städet så svårt det går att hyra in  en firma som gör sånt. Dessutom tror jag att de  på något sätt lämnar någon garanti på sitt städ. Skulle det inte vara godkänt så gör om tills det blir rätt tänker jag. Bor man i Göteborg  heter en av firmorna Pro Home Service.

I dagarna lärde jag mig av lillgrabben att just det där mer Pro ska vara bra det va just det han va, sa han. Då pratade vi om skriskor, inte flytt. Det stod till och med pro på skriskorna  så det visade  på att han just va det där  starka ordet Pro.

Just det där med flyttstädandet tänker jag är en enkel sak. Det är allt det där innan, som ställer till det för mig.  Packa ner, slänga sortera som gör ont i mina tankar. Just det är en av anledningarna till att vi fortfarande bor där vi bor.  Fast det är inte hela sanningen för vi trivs här i vår lilla by, vi har barn som fortfarande bor hemma i några år till och tills de är utflyttade lär vi bo där vi bor.  Dessutom  Göteborg hmm jag har ju just bytt jobb och har nu det  mest spännande arbete jag kan tänka mig. Det är i och för sig i Vänersborg så skulle vi flytta så lär det ju bli dit och inte till Gbg. Inte ännu i alla fall.

Nej lev idag just nu, igår finns inte längre och morgondagen ja den kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.