Då vart det Vara Nästa vecka ska bli kul.


Nästa vecka kör jag bilen till Vara, ampoule där ska jag först prata på samlingslokalen på vårdcentralen, på kvällen är det mera för allmänheten.  Oj jo  jag hoppas energin finns även på kvällen. Fast det är klart att den gör.  Det handlar ju om motivation och motivationen är ju motorn till allt.

Motivation slår klass som man inom idrotten säger. Utan motivation blir det inga mål, du kan vara hur duktig som helst om du inte är motiverad så gör du inte ett mål.  Hur bra blir det inte då om man är både duktig och motiverad 🙂 nåja motiverad är jag i alla fall, Jag utger mig inte för att vara bäst! Utan mera mig själv när jag är som bäst.

Då kan det ju bara bli bra.

 

cropped-Carina-portratt.jpg

Jag föredrar att kalla mig impulsiv.

Det här är Carinas egen berättelse om hur det är att leva med ADHD.

Hon, beskriver den där lilla delen, som kallas ADHD och som rör till bland tankar och känslor, på ett sätt som får lyssnarna att förstå problematiken och känna djupaste empati men också äkta glädje. Hon delar frikostigt med sig av egna tankar och upplevelser. Hon berättar på ett sätt som gör det lätt för lyssnarna att leva sig in i hennes och alla andra med ADHD:s värld. Hon berättar om utanförskap, brist på självförtroende och rädslor, men framför allt ger hon en positiv och harmonisk bild av livet. Alla kommer att känna igen sig på något sätt i hennes berättelse!

Plats Studieförbundet Vuxenskolan Badhusgatan 13

534 31 Vara

 onsdag 30 mars

 

Tid 18.00

Föranmälan senast den måndag 28 mars. Telefonnummer 0512-33983

Gratis inträde

 

Lev idag just nu Igår finns inte längre kvar och morgondagen den bor här först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.