Om man nu ska röka så funkar det med E cigg. I alla fall är det mitt alternativ.

Nu säger jag inte att det är bra men det är ett alternativ som funkar för mig.  Många år va jag riktig rökare med alla de där symtomen som blir när an röker vanliga cigaretter.

Hosta, tadalafil dålig kondis, view förkyld mera än nästan alltid, illa luktande av  just cigg röken mm. Ja ni  som inte röker vet hur vi luktar när vi just rökt.

Idag vet jag också hur jag luktade då när det begav sig, det  endast för att jag idag inte röker de där vanliga.  Jag har rökt E- cigg i flera år nu. Tanken med E-cigg är kanske att man helt ska sluta röka, i min tanke finns det också en sådan tanke. Men där är jag inte nu.

För jag röker just E-cigg.  Jag har två batterier och brukar köpa lite olika E vätskor men olika smaker.  Just nu och länge har Jordgubbssmaker fallit mig i smaken.  Vattenmelon är också en smak jag gillar.   Eftersom jag varit rökare i många år så har jag ganska så hög styrka på nicotinhalten  18 mg. Men det fungerar för mig  idag är jag inte ens sugen på att prova på de där vanliga cigaretterna. Inte ens om jag står och ser på när någon röker. ego-h3-startkit-274x293

Enkelt att handla är det också för det är bara att beställa från nätet. Men det finns även små butiker där man kan gå in och prova olika smaker.  Dyrt? Nä, visst startpaket är kanske en kostnad men sedan är det överkomliga priser.  Tror det kostar mig en 2- 3 hundra i månaden då för att jag är en slarver och bekvämlighetsrökare som inte vill hålla på att joxa med brännare och sånt.  Jag köper nya varje gång i stället för att pilla med de där vätskehylsorna eller vad dom nu heter.  Fyra flaskor E-vätska  och fyra brännare tror jag att jag använder varje månad.  Jo jag vet jag borde trappa ner men som jag sa där är jag inte ännu.  Jag gillar att sitta och koppla av och röka mina på mina E Cigaretter. Det smakar gott, luktar gott och är det bästa valet för mig.  Skulle inte komma på tanken idag att röka vanliga cigg.

Nej nu ska levas i dagen, Lev nu just nu, då lever vi hela tiden.  Igår är inte kvar och morgondagen är inte ens säker att vi får.

Lev idag.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook