Semester… semester sssemester i alla fall snart 😉

I dagarna tre är jag ledig, illness sicken känsla att vakna upp idag och ha tanken en ledigt ledig dag. Jo det var inte att förakta en dag som denna.  Har jobbat sedan i måndags långa pass.  Så här innan semester blir det så många saker som ska göras. Eller inbillar jag mig bara?   I alla fall är känslan så och dagarna har gått i ett. Kanske är det så för att det är mycket vikarier som jobbar.  Vissa dagar har det varit jag och tre vikarier och även om vikarierna är trevliga och duktiga, cialis så blir det jobbigt för mig. Då förlitar sig alla på mig. Mig, jag som inte ens själv förlitar mig på mig.  Jag som vill ha en kollega att luta mig mot och bolla mina tankar med. De dagarna blir det ensamt känner jag. Då när jag mera bollar andras tankar med mina egna som ensam ordinarie är mera ensam, tankar som är mera tydliga och klara när vi är två av samma jobb som liksom kan.  Eller två som har samma ordinarie tankar fast kanske olika.  Men jag fixade denna veckan med.  Så här i efterhand känner jag mig nöjd med mina jobb timmar.  Den bästa timma vart nog den där sista timmen igår, när det liksom kändes inom mig själv att i gatan vilket jobb du gör just nu. Nåja nog skrivet om jobb, Två pass kvar och sedan är jag där alla andra är eller har varit. Ordet är glimrande inom mig och är vackert soligt.  Semester, Semester SSSemester. Under veckan har just det här vart en sång som jag har tvingat på mina kära kolleger. Tonart? Nops sånt har jag ingen aning om, men melodin klingar skönt inom mig. Till och med nu hör jag klangen av orden.  Semester lata dagar, sovande morgonar, inga krav och inga måsten mera än de vanliga grå kraven och lite getingar.

13697207_10153899821539296_7135594534155865080_n

Det kommer att bli en del förändringar på jobbet, Förändringar som jag inte helt vet om, om jag gillar eller inte.  Just nu orkar jag inte bry mig om vare sig eller. Men jag har idag bestämt mig för att ännu en gång ha is i magen, vilket kvinnan som anställde mig pratade om.  Isen i magen har blivit till vatten både en och två gånger, men har bestämt mig för att stå ut och låta tiden visa vad som är bra och inte.  Lyssna till mig själv och låta mig uppleva utan dömande och dåliga energier innan.  Visst tankarna snurrade igår med så här nu i ledigheten, har jag liksom valt att mera vara här och nu. Låta tiden ha och ta ut sin rätt.  För här idag, just idag på morgonen så blev det så klart inom mig, att här ska flyta med och se… För det halvår och mer än det, har varit ett halvår som varit roligt, spännande. Jag har under lediga dagar längtat till jobbet och jobbdagar har varit dagar fulla av kunskaper och roligheter.  Lite känns det som om jag liksom för en gång skull varit på helt rätt plats. Just den känslan har jag inte ofta.

Men okej, nu är det ny dag och nya möjliga händelser. Keep on walking yes!!!

Lev idag just nu och ha gårdagen i minnes asken, lev just nu, för morgondagen har vi inte ens här ännu. Kanske inte ens säkert att vi får den där morgondagen det vet vi först i morgon.

Fortsätt gå, skratta och vänlighet i det skapas mirakel.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook