Det fantastiska HÖSTLOVET eller om du så vill Läslovet.

Godmorgon är det här,  det har verkligen varit en godmorgon. Redan tränat har jag, fixat till allt som ska göras på morgonen förutom mig själv men det kommer.

Här har vi nu det efterlängtade Höstlovet eller läslovet som man så fint kallar det idag.   Igår fick lillkillen sin belöning som vi hade hittat på här hemma.  När det vart som mest kontroverser i skolan och han var så trött på skolan. Hittade vi på att om du fixar att gå till skolan varje dag förutom då du är sjuk,  så ska du få bjuda din kompis på bio. det vart det som var belöningen.   Inget annat inte att han måste ha det konfliktfritt och allt vad nu man kan hitta på.  Utan går du till skolan så får du.

Han gjorde det! I mig känns det lite högtidligt just nu det där med att han fixade det och att vi fick köra ner de två till biografen. Vi fixade det! Men mest fixade han det!  Nu är det då höstlov, detta lov som jag längtat så länge till nu kan vi andas de lite djupare andetagen och veta om att det faktiskt inte kan hända något på skolan.  Alla föräldrar behöver inte känna så men jag gör, jag gör och har alltid gjort va det gäller barnen och deras skolgång. Nu andas vi, lever tar dagen som den kommer. Inte en läxa ska läsas inte av oss. Inte en tanke mera ska tänkas på skolan inte här inte nu det tar vi då där borta i framtiden. Nu är det då äntligen lov, Ledigt och fritt.

I alla fall för våra barn själv ska jag gå till jobbet men det är först kl 15 jag börjar. Maken har åkte iväg till jobbet tidigt i morse.  Men barnen ungdomarna här hemma de har bara ledigt.

Nepp nu nog för mig idag,  Lev idag just nu, igår  bor bland minnen morgondagen den är där borta i framtiden

JUST NU LEVER VI! JUST NU!!!

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook