S-en börjar närma sig, Sommarlov, Semester och den fantastiska sommaren…

Jo veckorna som kommer är fulla av jobb. Även en liten utbildning på tre dagar ska till. Nu är jag ju frisk igen. Så nu ska köras på i full styrka igen.  Träningen får bli på lediga dagar. Snart närmar sig Semester. Snart kan jag börja sjunga på semester sången igen.

Innan semester ska det till födelsekalas, student och skolavslutning. Sommarlov ska bli till och lediga barn som inte behövs väckas på morgonen. Kan livet bli bättre än så?  Sommarlov…. i vår familj har hela familjen sommarlov även om vi vuxna jobbar. Sommarlovet är och handlar om inga lappar som ska skrivas på och kommas ihåg, inte tider att pass förutom jobb tider. Inga läxor, inga krav för ungdomarna.  Det kommer som en hägring men blir verklighet snart.  Hurra vi klarade det i år igen.  Ett stort hurra för den stundande studenten som ska bli till.  Vår stora son är äntligen klar med skolan.  Snart går han in i vuxenlivet på riktigt även om han bor hemma.  Vid ett svagt tillfället lovade vi att han får bo kvar i alla fall tills han är 25 år… Men det är ju inte ovanligt så här i dessa tider, Finns ju fler ungar i den ålder som bor hemma. Vissa bor längre än så hemma hos sina föräldrar.

Nej slut babblat från mej.

Lev idag just nu, igår är inte längre här mera än i smaker från gårdagens segrar.  Morgondagen den är här först imorgon.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook