Ni tror säker inte att jag är klok när jag skriver om det här. Men jag lovar det är sant. De finns något där som inte borde vara där.

Vilken morgon, sovmorgon idag emot i  går i alla fall.  Även om jag vaknar sju, för igår vaknade jag innan klockan fem på morgonen.  Jag var nervös inför resan. Men även för något i rummet på jobbet som ville att jag skulle vakna redan vid fyra.  Jag jobbar i ett hus där det bor andra själar. Redan första natten jag sov där  vaknade jag av att någon satte sig på min säng när jag sov.  Det jour rum jag brukade sova i då i början, är ett rum som faktiskt flera än jag känner av den dåliga energin. Ingen sover där längre.  eftersom vi  nu bara har en sovande jour, så sover vi alla i det rum som är längre bort.  I början verkade det rummet  vara mera lugnt och fritt från oroligheter på natten.  Men nu har jag,  redan för ett tag sedan känt av att det nog flyttat in lite mera själar även där.

Tycker ni det låter konstigt, jo det gör det ? När jag berättar för min kollega, men även för min maken som jag berättade för när jag kom hem. Om att något väckte mig på natten, något knackade på elementet ganska så hårt och tills jag vaknade. Så säger dom båda två att jo gamla element pratar.  Men det va inte gamla element som pratar för varje gång jag vaknade slutade elementet att knacka och när jag till sist gav upp sömnen så slutade det knacka helt. Då jag gick upp  gjorde jag mig i ordning fort för att slippa vara i rummet. Då det kändes otrevligt som om jag inte va välkommen där.  Det finns något i huset som inte borde vara där. Det finns något där som tar energi. Okej nog babblat för denna stund. Om tre veckor lämnar jag huset slipper sova där, men förlorar alla dessa stunder och möten jag har i jobbet. Stunderna och de där korta mötena men de boende som jag värdesätter så mycket kommer jag sakna otroligt mycket. Men spökena och  de energierna som finns där dom kommer jag inte sakna en sekund.  Ha en fin dag ta hand om dig. Du är värd det jag lovar…

Lev idag just nu, igår finns inte längre kvar och morgondagen den är här först imorgon.  Ta hand om dig och din dag.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook