Im on my way till framtiden snart.

I öronen har jag musik och fötterna vilar sig efter träning.  En och en halv timma idag bra jobbat känner jag. Två pass kvar sedan Semester, behöver just det där med semester känner jag.  Jag och en kollega satt och pratade i fredags om aktiviteter och vad killarna ska göra på sommaren. Allt kostar ju pengar och det är inte helt enkelt det där med aktivitet. Men Scouterna hade någon aktivitet som kanske nog var för alla barnen i kommunen. Jag pratade med några pojkar om aktiviteten Scouterna, att det är en förening som finns i många länder och är ett ypperligt tillfälle att lära känna svenska killar och tjejer i sin egen ålder och samtidigt göra roliga saker ihop.  Jag pratade om att man går ut i naturen, åker på läger till och med i andra länder. Sover i tält och lagar mat över öppen eld. Några nappade på förslaget och ville prova på.  Just nu har dom sommar uppehåll men det ska tydligen vara ett läger längre fram i sommar.  Hmm jag som blev så glad att de va intresserade och ville se och vara med när dom gick dit.  Hmm jag har slutat det jobbet då. Jag får inte vara med om den upplevelsen. Men jag är redan glad över att jag i fredags kväll skickade iväg ett mail  till scoutföreningen och fick svar på mailet. För våra fina pojkar va så välkomna att prova på i höst.

Jag tror det kan bli en hit för dom som är intresserade. Ett ypperligt tillfälle att lära sig mera om Sverige och kamratskap. Sitter här och ser bilder framför mig om hur den och den killen kommer resa tält, hitta svampar. Njuta av vinden i skogen och prata med andra scouter. Lite så är det med mig…. jag är där framme redan innan de ens har närmat sig det som kan bli en verklighet.  I gatan va svårt det kommer bli att gå hem från jobbet på fredag. Den där sista dagen på detta helt fantastiska jobb jag nu har haft i ett och ett halvt år. Ja jag kommer att saknas dessa pojkar och deras vänlighet. Kommer sakna de där små stunderna när man bara sitter en stund och delar en tanke. Jag har lärt mig så mycket om livet det här året. Har fått så mycket klokheter till mig av dessa pojkar som frågat frågor som man liksom måste grunna på en stund.  Nej nu blir det duschen har ju tränat och svettats klart så här börjar dagen snart.

Lev idag just nu. Igår finns inte längre kvar. Och Och morgondagen den  är här först imorgon.  Lev ditt liv så som du vill leva det. Ingen annan kommer att leva ditt liv, så ta tag i ratten och kör på bara. Njut av andetagen, vinden, sorgen, glädje och kärleken.

Ta hand om dig.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook