Guld VM guld jo det va ju det jag skrev redan för en månad sedan.


Jo vi gjorde det igen fast mina favoriter inte var med. Joel och Henke är ju favoriterna men, även utan sådana storheter så lyckades vi. Det är klart vi gjorde, vi är ju bäst på Hockey. Historien upprepar sig sjöng ju ABBA en gång i tiden. igår upprepade sig historien igen även denna gång genom förlängning och straffa. Fast denna gången vart det lite mera än spännande. Inte visste jag att Schweiz var så bra som dom faktiskt var. Jag inbillade mig innan matchen igår att men oj det här blir så enkelt att det till och med blir lite tråkigt.  Så blev det verkligen inte, var till och med tvungen att gå ner i duschen de sista minuterna innan förlängningen.för det var så spännande att jag inte ens vågade titta.  Men vad va det jag sa då för två tre veckor sedan? Jo, guld skrev jag redan då och guld blev det. Filip Forsberg räddade oss i år precis så som grabbarna gjorde förra året..  Vm i Hockey Jo nu är det slut. Känns lite tomt så här dagen efter. Inget kvar mera än att vi nu igen har Guldet.  Jo men tomt vad ska maken nu titta på. Det är ju egentligen han som tittar fast jag kan inte låta bli att titta när han ser. Vem vet kanske jag till och med helt by my self hade slagit på Tv när det luktade guld. Vi fick det eller fick vi fick slåss för det men vann det de gjorde vi.

Tittade tillbaka på det gamla inlägget som jag skrev den 26 april redan då visste jag att det vart guld. 

Maken kom med förslaget att jag påbörjar Nästa års inlägg redan nu för jag har ju näsa för det där med guld och Hockey. Men avböjer, för just nu njuter jag av tanken på det guld vi fick igår.

Här är en annan guldklimp en riktigt söt lite baby. Jag har helt nyligen blivit mormor för en vecka sedan då blev jag mormor. Idag fick jag träffa underverket som har namnet Alfred. En vecka gammal redan nu.

 

 

 

 

Lev idag just nu. Igår är historia och morgondagen kommer först imorgon.

Carina Ikonen Nilsson

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.