Musikhjälpen #mh18

Mäbe 2018 dec i Trollhättan. Idag fick vi för oss att vi skulle kolla in Mäbe denna gång skulle han ju spela lite närmare oss. Trollhättan vart platsen där det hela skulle bli till.  Vi har  i och för sig åkt långt för att se Mäbe. En gång var vi på spelning i Gävle då han spelade där. Men idag blev det Trollhättan.

Nya bandmedlemmar vart det nu. Soundet nytt, takten så som jag gillar takten. Det dunkar lite tyngre, renare och mera dunk på det lite mera dystra dova sättet. Precis så som jag gillar`t.  Spelningen idag vart för att samla in pengar till Musikhjälpen och jag är ju fans av både musikhjälpen och av Mäbe. 

Musikhjälpen är lite av en jultradition här hemma.  Sitter framför tv varje år då Musikhjälpen är.  Detta året vart det lite extra nära mitt hjärta, för idag är insamlandet till för de som är mera utsatta än de flesta andra. De som i vissa länder göms och glöms för att de har lite mera variationsvarianter i tillgångar och otillgångar.  Där ligger ju mitt hjärta lite närmare än till annat.  Det kan ju inte bli bättre än så Musikhjälpen, Funktionsvariationerna och så bäst av allt kolla in Mäbe Live. 

 Han ligger mig varmt om hjärtat, har  följt hans röst och musik redan innan hans första cd kom ut. Idag köpte jag hans nyaste Vinyl.  Nu har  inte min vinylspelare något stift men, skivan får ligga orörd som ett minne från idag.  Trotts mina många år så är ju jag modern av mig och gör som alla andra. Självklart använder jag mig av Spotify. Även där kan du höra Mäbes mästerverk, till och med hans nya platta.   

Plattan är verkligen ett Mästerverk, så som verk av mästare ska vara.  Fast köp skivan så mästaren kan fortsätta göra mästerliga verk.  Idag bidrog jag även till Musikhjälpen genom att köpa skivan för 50 kronor gick dit. 

Där står jag och lägger i lite pengar i bössan,#mh18

Tack Mäbe för att du fortsätter och bjuder på din kreativitet, sluta aldrig att göra det du gör. Du gör det så grymt bra. 


Du skänk en slant till Musikhjälpen 2018 alla kronor räknas och gör skillnad för någon där ute som kanske inte har det så bra som vi har i vårt land. 

Lev idag just nu, igår är i historian och morgondagen där borta i framtiden. Just nu gäller, just nu i denna stund. Lev ditt liv så som du vill göra det ingen annan än du kan leva det så bra som du gör.  

Carina Ikonen Nilsson 

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook