God Jul!


Vill passa på att önska GOD JUL! Det är kanske en dag för tidigt men jag jobbar i morgon. Igår var vi hos vårt lilla barnbarn och lämnade över Julklappar. Sonen har tydligen lite mycket att göra under julhelgen, jag jobbar Julafton. Så vi fick fira lite present öppning redan igår. Lillflickan fick äntligen sitt dockskåp, jag har velat ge henne detta lilla dockskåp redan då hon föddes. Nu är kanske dockskåpet helt tomt på möbler men, det tänker jag att vi ska inreda tillsammans. Sätta upp gardiner, hänga upp lampor och sådant, det ska bli så kul.  Lillflickan blev jätte glad i dockskåpet. Hon tog sina pippi-dockor och lät en flodhäst skrämma dom så att dom ramlade ner för trappan, i det lilla huset.  Vi har inte träffat vårt lilla barnbarn så mycket nu på sista tiden, hon var lite blyg till en början då vi kom dit. Men när vi gick fick vi allt både kramar och pussar. 

Idag blir det att köra iväg presenter till dottern, maken och stora sonen som ännu bor hemma, ska fira julen där. Själv firar jag på jobbet. Där ska vi duka upp julbord och ha så där trevligt man kan ha på julafton. Vi har redan planerat spel som vi ska spela. Jag har målat mina naglar, för att det var ett krav av de som jag jobbar med.  Det är så lite som gör det där lilla extra, för att någon ska bli glad. Handlar det om att jag som personal ska anstränga mig lite mera så gör jag det. Det kostar så lite, kanske tio minuter att fixa lite lack på naglarna. Men det är inget jag gör annars.

Önskar Er alla en riktigt God Jul.

Ta hand om dig och din familj. Säg allt det där du inte säger, ge den där extra kramen och var dig själv.  Det där lilla extra allt ska vi vara frikostiga med även andra dagar, hela året, tycker jag.

Lev idag just nu, Igår är i historian och morgondagen där borta i framtiden. Idag är det som gäller, just nu är det som vi kan göra det där lilla lilla extra.
GOD JUL!

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.