Loopia är ett jättebra Webbhotell.

Har haft problem med min blogg den senaste veckan. Loopia som är mitt webbhotel är grymma på att vara till hjälp. Det hela började med att jag ville lägga in min blogg Malix campingblog i mitt konto på Loopia. För det ville dom ha en kostnad på 1000 kronor om dom skulle hjälpa mig. Då ryckte snålcarina fram och tänkte nej det vill jag inte betala. Det fixar jag själv. Hmm det gjorde jag inte. Utan allt bara försvann. Loopia fixade till och allt blev som vanligt som innan jag ställde till det. Förutom att min blog endast publicerar mina inlägg när den själv vill. I aktivitetsfältet stod det även har kanske även gjort innan jag började göra om saker, att min blogg inte var säker. Vilket jag nu fixat till genom att köpa något som heter SSL.

SSL köpte jag hos Loopia, sidan min blev säker och mitt företagskonto blev av med några hundralappar. Just SSL grejen säger mig: att de som jobbar på Loopia har ett tålamod inte av denna värld. I gatan vad dom är grymma på bemötande. Jag som till och med kände mig otrevlig när jag i omgångar pratade med dom,ändå var dom under våra samtal urtrevliga och bara hjälpte till att få det att fungera.

Eftersom bloggen bara väljer att publicera ibland så har vi haft mailkontakt många mail under denna vecka. Loopia jo du Loopia dom levererar och kan det där med bemötande. Dom ger inte upp fast jag är rätt så ointerligent till och med dumpåriktigt när det krånglar det här med bloggen. Dom skickar mail på mial, som visa mig vad sin händer, kan du ta en skärmdump, dom ger inte upp, dom är så hjälpsamma att mera skulle inte kunna gå att vara hjälpsamma. Hade jag jobbat där och haft mig som kund så hade jag berättat för mig att om du nu inte kan så lägg av, sluta skriv och lämna detta utrymme och tid till någon som kan.

Loopia och dess personal. Kan bara varmt rekommendera dom är bara bäst på att möta mig i mina behov av datakunskaper.

Tack Loopias Personal på supporten Ni är grymma på att vara trevliga och bemöta mig i min okunskap. Ni ger inte upp, ni står ut med min okunskap och gör mig klokare även om jag inte i stunden inser det.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook