Höstens tråkgöra

Är lite klart, nu bara här hemma som ska packas in och göras klart.

Verkligheten har kommit ifatt mig, känner jag. Hösten som är ett faktum har även slagit rot inom mig. Till trotts alla vackra höst färger och all frisk luft, är det definitiv nu. När vi kom hem efter helgens husbilstimmar, packade vi ut på riktigt. Nu finns det inget kvar som inte ska vara i bilen. Förutom lite kläder och sängkläder om i fall att. Om ifall att vi får för oss att höstprova, till och med om vägen tillåter vinterprova. Mat ur plockad, vatten utsläppt, tv inplockad och till och med hårschampon och duschkrämer bor nu inne. Husbilen avställd och sover på sin plats. Skulle vi få för oss att ändå åka ut så lär det bli att packa in det vi behöver. Inga spontanresor. Det får bli mera planerade resor framöver.

Denna säsong har vi lyckats med att få ihop 37 nätter. Bra jobbat för att vara oss. Tror det kommer bli flera nästa år men, det får tiden då visa.

Tack för alla dessa underbara dagar, denna mest konstiga tid det ändå varit, med tanke på Covid-19. s

Tack för att det i alla fall ibland blev lite sommar Herr 2020. Det är den ljusa varma doftande tiden som jag verkligen älskar. Den där fantastiska underbara tid då när man kan njuta av att doppa sig i havet, sola och njuta av naturens alla underverk , det som vi kallar Vår och Sommar

Nu ska det faktiskt till trotts lite höstsorger och slut campat, bli skönt att vara hemma i huset på helgerna. Laga mat länge på helgen och till och med bara vara. Inte för att jag har saknat det, bara vara tiden är mera verklig i husbilen än hemma. Men bara vara tid hemma är kolla film, leka vid datorn hinna med och städa på riktigt, som Kerstin skulle ha gjort det. Vill inte utsätta Kerstin för smitta så jag får städa själv.

Jag har haft en underbar helg tillsammans med maken. Jag är så nöjd med min helg. Mest nöjd är jag nog kanske med att vi faktiskt har packat in från husbilen och att allt är klart.
Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. ….

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook