En level up i miljö-tänket är du med?

under några års tid har jag faktiskt om jag själv får säga det vart riktigt duktig på det där med Miljötänket. Nåja kanske kan man göra massvis med mera saker än det jag gör. Men, men igen för mig är jag riktigt duktig på det där med att sopsortera. Här slänger vi plast i plast och minsta lilla plastbit går jag till den lilla tunnan jag har i köket som är för plast och slänger. Ibland när jag slarvar får jag dåligt samvete, har snack med mig själv om att nej men du….. det kostar så lite att slänga rätt och inte slarva …..

Ibland går vi till återvinningen flera gånger om dagen med våra sorterade sopor. Då vi går i stället för bilen så känner jag mig extra duktig.

Ja ja, tänker säkert du just nu. Hon kör ju husbil sicken miljö kämpe… Men jag tänker att jo visst gör jag det men, jag gör inte så mycket annat. Jag flyger inte, när vi väl har landat med vår lilla husbil, så går vi runt och ser oss omkring.

Vissa dagar blir det många steg, när vi är ute och husbilar oss. Oftast i Ulricehamn när vi ar där så blir det en 20000 steg, då vi vandrar in till stan från vår Camping. När vi husbilar oss, så sop-sorterar vi även där fast det är krångligare.

Nu tänker jag ta det där miljö tänket ett steg längre än innan. Nu ska jag börja städa, tvätta bilarna (eller det gör maken mest) med städmedel som är av en ännu vassare sort av miljötänk än vad som finns i affären. Här ska bytas ut till städmedel som är miljötänk i långa led av miljönytta. Företaget som har produkterna är ett Finländskt familjeföretag heter HomCare. D

är jag nu har blivit en av representanterna. Ju mera jag läser om deras miljö-idéer, ju mer inser jag att japp det här är nästa steg. Ett ytterligare steg som jag tänker ta för att bidra till att vara mera miljömedveten.

Här har jag alla möjligheter även du! Att faktiskt göra något extra för miljön. Dom har allt du kan behöva för att städa både hemma, bil samt då husbil, tänker jag. Tvättmedel, städmedel, städ attiraljer så som trasor, moppar och skrapor till våtrum mm mm

Swipe produkterna som de säljer har funnits i över 50 år och använts runt om i världen. Swipe märket innehåller Effektiva kemiska produkter som är biologiskt nedbrytbara aktiva ingredienser.  Dom säljs i koncentrat och späds ut av dig, när du använder dom sprejar och torkar torrt. Du köper själva medlet, du behöver liksom inte betala för vattnet i själva produkterna, det tillför du själv. Detta sparar miljön från onödig belastning orsakad av förpackningsavfall. Du kan handla allt från företaget som du behöver för hygien i ditt hem. Spreja torka torrt och vips så är det klart. tvättmedel, tvål även vissa hudvårdsprodukter.

Det här är framtidens företag tänker jag. det här är det som vi i framtiden kommer att använda för att få rent utan att förstöra vår miljö samt vår hälsa.

https://homcare.se/about-me/

Välkommen att handla här: HomCare.

Varför inte gör som jag, bli representant. Just nu kostar det dig inte något, om du själv vill sälja produkter. Men det erbjudande är bara veckan ut, tror jag. Passa på eller så klickar du på länken. Bara kollar in sidan, det här det är något som gör ett större bidrag till vår allas miljö.

Lev idag just nu, igår finns inte här och morgondagen kommer först imorgon. Just nu gäller för just nu är första dagen på resten av vårt liv. Ta hand om dig och vår miljö…

Carina Ikonen Nilsson

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook