Fem minuter det är tid vi alla har….

Annars är det något som är fel!

Har haft en ledig dag idag men när jag bara är ledig en dag så blir det inte mycket gjort. Idag skämde jag bort mig med att åka till Erica som fixar mina naglar och fransar. Hon är verkligen grym den där Erica på att jobba snabb och gör det bra.

Ny bok igen den förra 4 stegsmetoden är klart och det vart tomt på vad jag nu skulle lyssna till så jag tog till en annan bok som den indiska Doktorn har skrivit. Min nya bok heter 5 minuter. Fem minuter har jag skrivit om innan lite som 1% metoden. Men jag gillar den där indiska doktorn som verkar i England. Han har många kloka tankar. Han säljer inte en diet utan en livsstil. Han ger dig en möjlighet till att ta hand om hela dig, inte bara din kost. Idag skulle jag köpa mig en skrivbok tänkte jag. Hittade inte någon som jag skulle bli kär i det fick bli ett litet kolleger block istället. Där jag ska rensa ut tankarna, som inte gynnar mig. Tänker börja redan i morgon bitti. Fem minuter ska jag skriva ner tankarna som skapar känslor i mig just då imorgon. Tydligen ett bra sätt att rensa bort luddet i huvudet. Ett bra sätt för att sedan börja en ny dag med sorterade tankar och känslor. Är nog i alla fall ett bättre sätt att börja morgonen än att kolla sociala medier tänker jag. Fokus på mig och det som är mitt istället.

Han pratar om fem minuter och som jag redan innan sagt, vad är femminuter`? Det har man tid med oavsett vad som sker och händer. Lägg femminuter på dig själv varje dag. Eller som han säger femminuter på morgonen fem på eftermiddagen och fem på kvällen. 3 gånger 5 asså 15 minuter kan man prioritera på sig själv. Tycker i alla fall jag nästa som ett minimum krav eller det är ett minimum, i min värld.

Idag har jag gjort en % tillbaka tagande av en gammal vana. idag blev det grönsaker mycket grönsaker. Morot, palsternacka, rödbeta vitlök, timjan med potatisklyftor i ugnen, Mums va gott. Medans maten stod i ugnen gjorde jag Hummus, hackade lite rädisor och åt för att stilla hungern. Asså Hummus hur gått är inte det? Tyvärr så gjorde jag inte så mycket , jag har väl det bara någon dag till för oj i gatan gott är det.

En till dag i regnbågens färger med grönsaker. det kommer bli många till. Började med att köpa bok för att rensa morgontankarna ska till en burk där jag lägger en kaffeböna för varje gång jag gör ett bra val. Ska börja med en liten burk så ser jag resultaten med en gång. Nästan som guldstjärna eller i alla fall något som visar på mina goda val.

Lev idag just nu. Igår finns inte kvar här och morgondagen är inte här ännu. Just nu gäller det är i nuet vi kan göra skillnad in för framtiden.

Länkar med en länk till min sidan där jag säljer mirakel produkter eller i alla fall så är det biologiska miljövänliga produkter som gör det helenkelt att städa. Probiotika är en god bakterie som finns i dessa produkter som gör att din hemmiljö blir sund och friskare. Just nu gäller….

Carina Ikonen Nilsson

Trevlig Helg!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook