En tavla eller två

Ibland gör man en tavla eller två. Ibland gör man tavlor i livet vilket oftast inte är braighets saker. Men denna gång är det riktiga tavlor jag gjort såna man hänger upp på väggen.

Vissa dagar är bättre än andra dagar. Idag är det en sådan där bättre dag. Full av energi. Har orkat både tränat och lekt med mina färger. Två stycken tavlor har det blivit idag. Tänker att dom om en vecka kommer att hänga i vårt då så nymålade sovrum. Väggarna kommer att bli grå i sovrummet då är det bra med massor av färger på tavlor i stället.

Vi åkte en sväng till Vänersborg idag för att handla lite mera Canvasdukar samt lite färger. Hittade även andra saker som jag ska ha till mitt målarrum. Efter dukarna så åkte vi till Willys för att handla.

Jag har genom tips från boken 5 minuter tagit till mig en ny gammal vana. Fem är en magisk siffra och 5 minuter, 5 grönsaker mm med 5 i ska göras varje dag. Mina grönsaker är enkelt jag gillar grönsaker. Fem minuter träning visade sig i ett cirkelträningspass på 16 minuter. det börjar synas i min kopp att jag gjort många 5 minuter.

Jag tänkte skriva om att jag hittat till Mary Kays krämer och smink. Måste säga att det är en väsentlig skillnad på huden på bara några månader. Började den 3 dec och vi är ännu i feb även om det snart slår över till Mars. Nu funderar jag på om jag ska börja sälja dessa produkter. Kostar en slant men jag tror det är värt det. Kan min hy visa på så bra resultat, tänker jag att varför skulle inte jag kunna ge andra samma chans som jag själv fått. Jag ska frälsa världen 🙂 Ha ha men det är grymt vilket resultat det blivit.

Visst krämerna är dyra. Jag köpte lyxserien kostande nog närmare 3- 4 tusen. Men det är värt pengarna för vilken hy jag fått. Innan körde jag Lancôme visionnaire serien. Det märket visade inte på så stora resultat som jag fått idag. Vilket inte heller det är en billighetsmärke, Lancôme har jag haft i säkerligen tio år. Det var den produkten jag tålde. Av andra produkter fick jag blemmor och eksem. Men nu har jag bytt till Mary Kay. Inte några eksem eller blemmor har visat sig av dessa fantastiska produkter.

Är så super nöjd med deras produkter. Gå nu inte och sök upp produkterna, inte från det jag har tagit mitt beslut. Utan vänta så lägger jag upp länkar så hjälper du mig en lite bit på vägen. Det hade gjort mig glad. Skulle jag bestämma mig för att inte sälja, kommer jag meddela det och tipsa om min konsult som är så grymt duktig på att hitta rätt saker till mig.

Börjar jag sälja, så ska jag visa dig före och efter bilder. Men då får du nog innan bestämt dig för om du ska köp eller inte. För ser du bilderna, så garanterar jag dig att du kommer bli helt såld och bara måste köpa.

Jag kommer att lägga ut en varnande text innan detta händer, så du kan klicka dig bort från denna gång där jag vill att du ska köpa krämerna.

Nog för nu. Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller och det du gör idag ger resultat i morgon. Om en vecka eller två kommer vi lämna in husbilen för kamremsbyte. Sedan blir det husbilshelger för hela slanten. Och Mary Kay då.

God eftermiddag. Ta hand om dig och tack för att du läser. Lämna gärna en kommentar eller två.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook