Ledighetsdagar är härligt bra dagar.

Hurra för en ledighetsdag där färger av grått blev till. Hurra för en ledighetsdag där jag hann med träning, promenad och massa annat. kaffebönorna i koppen har blivit flera och motivationen finns där. Dessutom är det en ny utmaning med samsung-appen förra månaden klarades och nu är det 200 000 steg till som ska till men på flera dagar. Redan idag blev det steg och jag ligger på ett litet plus. Idag har det varit en dag där jag bara njutit av dagen.

Sovrummet är klart redan igår vart det helt klart med nyinköpt spegel och over and done. Nu ska jag bara njuta av att mina tavlor hänger inne i vårt fina sovrum.

Njuta av mina fina köksskåp vi gjort i ordning av två gamla Ikea garderober. Det har jag gjort idag njutit.

Njutit av att hitta det jag ska i mitt nygamla målar skåp som innan av ett tråkigt skafferi.

Dagen började tidigt, först med mina skriverier i min dagbok och kaffe. Efter det blev det 15 minuter cirkelträning och en tavla gjord. En promenad i det fina vädret och en stund i solen på altanen. Maken plockade fram våren idag. Trädgårdsmöblerna bor nu på altanen igen och jag kan sitta ute i det fria och dricka mitt morgonkaffe. Kan få till de där 15 minuterna av morgonljuset där ute på altanen redan innan familjen vaknat om jag vill.

Livet känns härligt. Min tid är just nu så här innan allt det där händer som jag lever för. Just nu tiden i väntan är den tid som är bäst tycker jag. Nu så här innan tussilagon tiden, när jag fortfarande skulle bli själaglad över att se en sådan där gul sol på backen. Tiden innan vitsipporna gör skogen till en vitsippesjö. Snart är vi i allt det där.

Snart är jag och maken i det där med husbilen igen. Vi har redan pratat om att ta första turen till helgen. Men först ska det städas packas in, sedan är det bara att njuta av härligheten i husbilen.

Månadens erbjudande finner du här om du vill handla av mig.

Månadens fina erbjudanden denna månad lägger vi kraften på inomhusmiljön och hud. Probiotikan stannar kvar på huden och förbättrar balansen i huden. 

www.homcare.se/carinanilsson/about-me

https://shop.bydesign.com/HomCare/…

Dags för en vår-renovering av miljön inomhus och din hud. Snart är pollensäsongen här, då är det bra med rumssprejen för att hjälpa till att hålla allergier på en lägre nivå.

  1. Probiotisk rumsspray Sprejen sprejas i rum var tredje dag.

S7010414 BioSwipe Room Spray är en spray som innehåller probiotika som producerar mikrober i inomhusluften, vilket främjar människans välbefinnande. Används för att förhindra de negativa effekterna av allergener (damm-allergi), skadliga bakterier och obehaglig lukt i rumsluft och textilier. Instruktioner för användning: en gång om dagen under den första veckan (kort spray/rum) och sedan 2-3 gånger i veckan. Produkten är doft fri och innehåller endast vatten och en kombination av de mest lämpliga probiotika (bakterier av Bacillus-stammen, inklusive Bacillus subtilis). Produktingredienser: vatten, mikroorganismer

2. Kroppskräm och kroppsschampo med probiotikaS7120245 Probiotic Skin Lotion är en kräm som vårdar och fuktar huden. Passar både kropps- och ansiktshud. Hela familjens kräm innehåller probiotika som hjälper huden att upprätthålla en perfekt mikrobiell balans. Tillverkad av naturliga ingredienser. Produktingredienser: vatten, Vitis Vinifera Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice (ACTValoe), Lactobacillus (Probiotic), Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Tocop Acacia Senegal gummi, bensylalkohol, bensoesyra, dehydroättiksyra, Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, limonen, linalool, citronsyra, Olus oil. S7120125 Probiotic Shower Gel är kropps- och hårbottenschampo som rengör huden försiktigt och grundligt från topp till tå. Lämplig för alla hudtyper och fungerar också bra för handtvätt. Tillverkad av naturliga ingredienser. Produktingredienser: vatten, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Propanediol, Cocamidopropyl Betaine, Dehydroxanthan Gum, Natriumklorid, Aloe Barbadensis Leaf Juice (ACTIValoe), Lactobacillus, Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotika), Inulin (Prebiotika), Prebiotiskt Bensylalkohol, bensoesyra, dehydroättiksyra, parfym (naturlig), limon, citronellol, linalool, citronsyra

3. Probiotisk flytande handtvål och handgelS7010425 BioSwipe Hand Soap är en flytande probiotisk handtvål som rengör smuts effektivt men varsamt. Probiotikan förbättrar den mikrobiella balansen i händerna. Ingredienser: vatten, PEG-6-kapryl / kapricglycerider, cocamide DEA, akrylate / steareth-20 metakrylat-sampolymer, natriumlauretsulfat, Bacillus-ferment, fenoxietanol, etylhexylglycerin, CI 10020, parfym S7010423 BioSwipe Hand Soap är en flytande probiotisk handtvål som rengör smuts effektivt men varsamt. Probiotikan förbättrar den mikrobiella balansen i händerna. Ingredienser: vatten, PEG-6-kapryl / kapricglycerider, cocamide DEA, akrylate / steareth-20 metakrylat-sampolymer, natriumlauretsulfat, Bacillus-ferment, fenoxietanol, etylhexylglycerin, CI 10020, parf

#miljö#hudvård#probiotika#onlineförsäljning#Extrabra#justnu#Homcare#hud#tvål#rumsprej#Erbjudande

Lev idag just nu är första dagen /kvällen på resten av våra liv. Just nu gäller, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook