årets första geting bodde hos oss en stund.

Ska snart iväg till Jobbet igen. En dag ledigt känns som lite, men bara tre dagar ska jag hålla sedan är jag i ledighet igen. Till helgen blir det att fixa till vår husbil för årets alla resor. På måndagen ska kamremmen bytas ut och sedan är bilen redo för äventyr. Längtar jo längtar så det nästan gör ont i själen. Men den som väntar på något gott roligt väntar aldrig eller alltid för länge.

Snart är vi där ute i framtiden när vi bara packar in oss i vår lilla bil och gör ledigheten till små äventyr.

Blev några kaffebönor i koppen idag har promenerat och skrivit i min dagbok tränat har jag också gjort så det har i denna stund blivit 4 kaffebönor. då lunchen bestod av alla nyttigheter som ska med för att kroppen ska må som bäst.

Idag såg jag årets första geting den hälsade på inne i stora rummet. Jag blev så till mig att jag filmade den för att komma ihåg känslorna som blev i stunden. Nu, nu snart är vi där i alla de härliga dagarna som väntar oss.

Ha en fin dag ta hand om dig och ditt liv. Lev just nu idag igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller just nu. Det finns så många nu att leva i. Behöver du rengöringsmedel så klicka här.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook