TomCar och den första turen för detta år

Jo det är äntligen just det Här som jag längtat efter, sedan sista turen vi gjorde då i november. Är inte så många månader men alldeles för många om du frågar mig. Nu har vi landat, Amarone vinet är uppkorkat och här firar jag den här första resan för säsongen. Kräftorna ligger i kylen, även revbenen som maken beställde till sig.

Revben/ Kräftor för mig är valet enkelt. Men lika enkelt för maken som gillar Kamben. Målandet av tavlor får vänta, nu ska jag njuta av den här första turen precis så som jag är bäst på att njuta. Att njuta på mitt sätt är att sitta här känna den mysiga litenheten, ha datorn i knät och bara låta tankarna flyta runt och bli meningar här. Lyssna på Banditrock just på fredag eftermiddag, det är särskilt trevligt att lyssna till killarna som pratar mellan musiken, självklart lyssna på musiken det är nummer ett. Wellcome to the party heter programmet tror jag.

Efter kräftorna i kväll kommer det antagligen blir en kopp Choklad och lite Cointreau. En perfekt avslutning på mysmaten.

Kommer antagligen bli farmor under detta dygn. Det finns mycket att fira. 2 barnsfarmor kan man skriva så? Dessutom är jag även mormor. Sitter här och dricker ett glas vin och väntar på samtalet från sonen som snart ska blir pappa för andra gången. Nej nog för denna gången nu ska jag njuta av egentid tillsammans med maken och myset i lilla TomCar som vår lilla Hobby heter. Behövs det en förklaring? Tommy och Carina blir TomCar.

Här kommer den tavla jag gjorde sist. Jag tänker göra en sida där jag samlar mina tavlor, jag gjort under just denna målarperiod som jag just nu är inne i.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och i morgon kommer först i morgon. Just nu gäller och 1 % Lika med 5 minuter omm dagen gånger 3 och förändringen blir det du vill. Ha en härligt fin kväll. ta hand om det som är viktigt. D.V.S du, dig själv. Det där andra kan vänta tills en annan dag.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook