Sol, helg och ledigt och massor av kärlek

Mer än så önskar jag mig inte just nu. Idag vaknade jag upp i husbilen. Med den där mysiga känslan i kroppen och en kopp kaffe med datorn i knät, gör jag min morgon. Vi kom till Orust ställplats redan vid 13 igår. Jag hade jobbat jour kom hem vid halv tolv och duschade sedan iväg. Handlade gjorde vi när vi kommit till plats. Vid fem fick jag min massage hos Chaba thaimassage. Jag brukar klaga på höften, men hon säger att det är nacken och ryggen som behövs göras frisk. Mest nacken, axlarna och ryggen. Idag så här några timmar efter massagen så har jag lite mysigt öm känsla av träningsvärk i kroppen.

Vi är här med makens bror hans sambo och grannen. Jag öppnade munnen igår om att imorgon, ska jag bada. Makens bror hängde på sa att även han hade tänkt sig ett dopp i det blå. Hmm ibland ska jag vara tyst, för mitt glappande gör att det kommer bli av ett dopp i det blå idag. Så jag försöker vänja mig vid tanken just nu. Med att jag måste hoppa i och doppa mig. Hade jag varit tyst och inte sagt något hade det inte känts så tvingande men, just nu är det den känslan.

Efter en jobbhelg, jourpass är det husbilshelg som är bästa avkopplingen. Man sitter liksom bara här, inga krav inget som inte kan vänta om man inte har lusten att gö.

Igår spelade vi både boule och sifferspelet, självklart så vart det inte jag som vann. Men det är roligt att leka lite fast man är så gammal som jag. Kommer antagligen njuta av ett glas Prosecco eller två men får köpa en ny för den som var inhandlad sist, var inte god. Den får jag låta rinna ut i avloppet. Nej nu har maken vaknat och morgonen är ny. Dags att fånga dagen gör den till en sådan där fin mysig dag med sol och jo det får ju bli ett dopp i havet lite sol på mitt skinn och timmar av ledigt…

Ha en fin Lördag, gör den till din……

Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först imorgon. Imorgon, då firar vi makens födelsedag och vår 15 åriga bröllopsdag tydligen är det Kristall. Igår skulle maken förklara sin kärlek till mig det slutade med att han hade berättat för mig hur förträfflig och bra han är som står ut med mig och mina hyss. Jo det är kärlek det!!!

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook