Från Hobby TomCar till en Adria coral. Adde som han kanske ska heta.


Har inte skrivit något på några dagar. Vi har haft väntanstider och packat ihop vår lilla TomCar ( Hobby). Vi blev med en lite större Adria Coral SL 670 istället. Vi köpte husbilen hos Erikssons husbilar och husvagnar i Stentorp. Grym Försäljare han som sålde bilen.

Igår klockan 14.00 blev den vår. När vi hämtat den så åkte vi till affären och handlade till Kylskåpet som nu är av storleken större. Det fick plats mera än det vi brukar få plats med. Stort kylskåp sicken känsla att slippa knö in och packa och gömma grönsakerna i andra små skåp.

I natt sov vi igen i Töreboda. Våra trevliga Lerums grannar var fortfarande på plats. Det tog nog tre fyra timmar att packa in och få iordning på alla saker vi hade i vår gamla Hobby. Men sicken organisation vi fått på våra saker nu.

Igår på kvällen kom vår husbilsförsäljare till Campingen och kollade läget. Han och hans vänner hade varit på ett femtiotals cafe som ligger här i Töreboda. Det är inte inte så vana vid att Säljaren dyker upp och kollar till oss. Det var en överraskning som var riktigt roligt. VI handlade vår husbil på Erikssons husvagnar. Där hade dom många fina helt grymma husvagnar. Jättefina nya Kabe och Adria vagnar och bilar. Vår har några år på nacken men är så välvårdad och fin. Nu ska vi bara döpa vår bil samt klistra upp Malix.se på bilen.

Efter att vi hade gjort klart vårt köp fick vi en flaska Prosecco och två fina glas till. Den firade jag med igår maken som inte dricker annat än öl fick en öl att fira med 🙂

Så jättefin bil så mysig att sitta i på kvällen. Jag tror det är är den där bilen som är den vi kommer att minnas alltid. För oss Lyxbil som vi hel gillar. Vår första bil Burstner var bra på sitt sätt men mera bas bil. Hobbyn var mysig och denna fina Adrian den har allt det vi kommit framtill att vi ville ha.

Nej nog om detta nu ska jag njuta av färden tillsammans med maken och vår lilla Adde. OJ tror att jag hittat namnet på vår bil.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller för morgondagen vet vi inte om vi ens landar i.

Carina Ikonen Nilsson
Idag får det bli en bild från igår.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.