På väg hem efter en resa för att hämta den nya bilen.

Idag vaknade vi i Trollhättan. Närmare bestämt på Stenrösets camping. Idag vaknade även två små barn som bodde med oss på campingen. Igår skulle vi bädda ner sittgruppen som vi hade tänkt att de små barnen skulle sova i. Ingenjör är inte någon av oss. Jag tror det behövs en sådan utbildad person för att fixa till sittgruppen till en duglig sovplats. Vi fick inte ihop det trotts barnens hjälp och våra egna tankar och lite sökningar på nätet. Vår sittgrupp blev inte alls så som jag tänkt att den skulle bli. Till sist gav vi upp. VI låg alla fyra uppe där långbäddaren blev en dubbelsäng. Barnen hade sovit gott och maken hade sovit gott. Hur jag sov hm, finns bättre nattsömn jag upplevt än den i natt. Men kanske inte den värsta nattsömnen.

Vi har hittat en del skavanker på vår bil som vi vill få åtgärdade. När vi duschar så rinner vattnet ut i köket. Inte så trevligt. Om inte knappen till låset på dörren är öppet helt går dörren inte att öppna. Det kanske inte är något fel, utan en lärdom att lära sig.

Nu bär det hemåt, vi ska lämna av barn och sedan packa ut sånt vi inte ska ha i vår bil. Lillkillen ska fiska och lillflickan har inte bestämt sig för om hon ska sova en natt till hemma hos oss eller åka hem. Det får vi se när vi kommer hem.

Nej, nu får det bli Lev idag, Just nu, igår finns inte kvar och morgondagen är ett oskrivet blad än nu just nu är det vi skriver.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook