Idag blir det verkstadstid.

Då lämnar vi Töreboda för att igen ge oss av till verkstaden. Förra gången var det bara en koll på vad som kunde vara fel. Idag ska mekanikern laga felet, som var något med något filter med Dieseln. Efter mekanikern så blir det lagning av duschen.

Igår blev det inte så mycket än många steg gjorda. Ett bad i poolen med några hundra simtag för mig. Maken som bara badar en gång om året sedan förra året. Han badade sitt bad igår, jo, jo det gjorde han men jag var först tvungen att kolla tempen på vattnet. 27 grader tyckte maken var okej. När han hade gjort sitt bad i tio minuter stannade jag kvar i vattnet och simmade.

Igår var det ömsom vatten ömsom sol i stället för vin och vatten. Så härligt att sitta i husbilen och höra hur regnet smattrar från taket. Vi kollade tv och planerade för dagens avfärd mot Lagningsstationerna. Vad ska vi göra i 5 till 6 timmar? Hmm, tur att vädret ska vara fint så vi kan samla på steg i alla fall. VI får hoppas att Stentorp har en lunchrestaurang eller något sådant. I dag kan vi inte laga mat i husbilen.

Efter verkstadsjobben ska vi åka hem till vår lilla by. Imorgon ska vi tydligen ut och campa med vårt lilla barnbarn. Hon var riktigt sugen på att campa, berättade hon. Men hon var inte redo att sova över för då kommer hon längta så mycket efter sin pappa. På fredagen kommer vår lille Alfred och campar med oss över dagen medans dottern jobbar.

Nästa vecka börjar maken att arbeta igen. Jag har en vecka kvar. Den veckan lär det inte bli något husbilsåkande. Jag behöver vara hemma och fixa till det hemma tänker jag och starta upp in för jobbet.

Igen börja stryka mina kläder, igen göra saker enligt kalendern. :/

Men ännu är det ledig tid. Lev idag just nu, Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook