Kungshamn, Wiggersvik.

Nu ger vi oss av hemåt. Sicken helg vi haft. Så härligt ledigt avkopplande. Man kan inte göra så mycket mera än att bara var. Njuta av sol, och åter sol. Min lilla espressokokare funkar utmärkt. Igår tog vi en långpromenad i Kungshamn. Efter det var det solstol, grill och njuta av utsikten. Alltså just den utsikten kan jag inte titta klart på. Beroende på solen ljust förändras skiftningarna i bergen, havet och växtligheten.

Ska inte sticka under stolen med hur mysigt det sedan är att krypa in i husbilen och njuta av mysigheten här inne. Kungshamn, Wiggersvik ett måste att besöka någon gång då och då. I alla fall för oss. En väldigt mysig camping. Kostar inte så mycket med tanke på läget och visst duschen kostar men priset är inte så dyrt. 310 kr per natt, då har du en meter till havet. Vita sandar 380 utan hav men visst vacker utsikt där med men inte alls så fint bad som Wiggersvik. du kan välja att bada i pool eller hav. Vita sandar betalar du för poolen och i sjön är det väldigt långgrunt. Ni förstår vad jag väljer.

Nu är semestern över för mig med. Nu är det varannan helg resor vi kommer göra med lvl^ bilen. Nästa resa kommer att bli till Varberg. Då blir det husinspektion Usch vilket ord. Nåja vi ska kolla in makens brors nya hus.

Lev idag just nu igår finns inte kvar. Morgondagen kommer först en annan dag. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook