Det är dags…

Igår var lilla Alfred här. Det blev många lekar och det blev en tavla målad av honom. Det blev lite färger på han med för den delen. Alfred gillar att vara utan kläder och när vi skulle måla tavlan såg han sin chans. Mormor tänkte inte på att han skulle skydda sina kläder, men det gjorde han. När jag blandade färgerna, frågade han om han skulle ta av kläderna. Det var tur att han gjorde det. För när han sedan skulle måla så var det nog lika mycket färg på honom som på tavlan. Han var så stolt när han var klar med målandet. Han gick flera gånger in i målarrummet och kollade till sin tavla.

Alfreds verk.

När dottern kom för att hämta honom var mormor trött. Då hade vi parkerat oss i soffan med Pawpatrol och popcorn. Den pojken gillade verkligen popcorn. När han skulle gå lämnade han skålen till maken med orden varsågod morfar. Då var det några smulor kvar.

Idag blir det en sväng med vår Lvl^ som vår husbil heter. Jag sitter fortfarande i nattlinne men när detta inlägg är skrivet så ska den packas iordning för en weekend. Vi ska denna helg prova något nytt. Duse Udde ligger i Värmland. Närmare bestämt i Säffle. Jag har sett mycket reklam på fb om campingen och idag ska vi besöka den. Vädret är väl så där men vad gör det när husbilen är så trevlig på insidan. Några promenader hinner vi nog med mellan regnskurarna.

Har tänkt mig att bada, vill ju bli åretruntbadare då gäller det att inte lägga av så jag ska göra ett försök. Husbilen ska ställas på kylskåp, packas in med mat och ett och annat klädbyte. Sedan far vi iväg.

Det ska bli skönt med en ledig helg. En ledig helg betyder för mig en helg i husbilen. Då blir jag ledig på riktigt. Då är det bara att vara och göra sånt som bara går att göra i husbilen. Livet blir så enkelt där i bilen.

Ha en fin dag. Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen är här först i morgon.

Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook