Från ABBA till Thåström och bad.


Det blir tvära kast i min musiksmak. ABBA har släppt nytt, och i förrgår eller natten till igår släppt Herr T som är Thåström nytt.

Bilden är från någon av alla konserter jag varit på med herr T.

Låten är bra. Papperstunna väggar heter låten, när jag skriver just det här så kittlar det till i magen av vetskapen om att jag har tre biljetter liggandes på mitt skrivbord. Låten är bara så bra, att Titiyo är med är inte helt fel. Låten kommer att vara tung när den spelas på scen, tänker jag för den är tung redan nu. Jo det blir tvära kast i mig som varje dag lyssnat på ABBA i några veckor nu.

Men det är väl det som är jag. Allt eller inget, från nej till jag på O. Från att inte gilla, till att älska. Dessutom så är ju musik, något som är vidd på.

Jag har badat 2 gånger sedan mitt sista inlägg. 13, 6 grader i vattnet. Jo det är kallt, men om du visste vad skön känslan är när man kommer upp ur badet. När alla endorfinerna spritter till och gör dig som en ny människa. Idag hade jag tanken i veckan som gått, om att bada, men nu har jag blivit sjuk. Det får bli när snoret har slutat rinna, när feberkänslorna inte längre bor i kroppen. Idag känner jag mig i alla fall lite bättre än igår. Men det säger inte mig att jag är frisk, för jag har nyss vaknat och snorandet sitter där i huvudet. Maken har även han blivit förkyld. Tur att vi är vaccinerade, det gör att vi om det skulle vara Covid inte blir så sjuka. Nu tror jag inte att det är Covid för kaffet smakar och sjukdomskänslorna känns mera som en helt vanlig förkylning. Men badandet får vänta, tills känslorna är mera i friskhet.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Här och nu just i denna stund.

Carina Ikonen Nilsson
Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.