Det bästa, Vi är inte värda mindre än just det bästa.


Vaknade senare idag än igår, men jag hann ändå. 7.10 vaknade jag den där kvarten till kaffet, får inte bli en vana. Det var vackert vid sjön idag. Jag gjorde honnör till månen idag. Jag var helt betagen av all den vackra naturen vid sjön. 0,5 grader visade bilens temp vattnet var 9,4. badade i ca 10 minuter tror jag. Nu biter det kalla vattnet rejält. Känslan som infinner sig efteråt sitter i länge. Det som jag inte är riktigt bekväm med är kylan i fötterna, den infinner sig så fort jag går upp från badet och sitter i nästan hela dagen. Jag tycker inte om att frysa om mina fötter.

Idag blev morgonbadet med en fullmåne, inte lika bra som på natten kanske med det får duga så länge.

Jag hade tänkt skriva om Mary Kay. Jag har provat lyx serien i ett år snart. Redan första gången, jag provade krämerna. Kände jag att ja, det här är märket för mig. Innan hade jag provad detta, hade jag en kräm som var fasligt dyr. Men var tvungen att sluta med den ibland, för jag fick utslag. Den här krämen jag har nu, är det bästa jag någonsin haft. Eftersom krämerna var så bra, har jag självklart provat andra produkter med.

Första setet jag köpte är inne på mitt andra nu efter ett år med det första.
det har blivit flera krämer och lite färger i min lilla skatt av bra varor.
Det har blivit lite mera varor av märket idag är det Mary Kay varor, som jag använder Inget annat.

Vilket sedan har lett till, att jag ska på börja en utbildning inom hudvård. Jag vill att flera ska upptäcka, dessa fantastiska produkter. Att alla ska få möjligheten, att få de bra rutinerna som bor i krämerna. Jag skämmer bort mig själv, varje morgon och varje kväll i mina rutiner för att göra min hud en tjänst. Min hud mår bättre och jag trivs med det jag ser i spegeln, på ett helt annat sätt än innan.

Rengöring och underhåll av huden är a och o. Stort A och O för att få en bättre hud. Lika viktigt som att vi tar hand om våra kroppar på insidan med rätt kost, motion och må bra saker, är huden något vi ska vara rädda om. Nu kommer det bli slut med mina dumheter, att sola solarium och sånt. Nu ska jag på riktigt ta hand om det som är jag. Jag tror det där på riktigt började just för ett år sedan, då jag först fick prova på krämerna.

När jag såg att huden fick en annan lyster, min små fina linjer i ansiktet blev mindre, då började den här resan mera. Först krämerna, sedan blev det steg varje dag, under sommaren började tanken gro och att bada kallt. Där till kom viktväktarna. Nu när huden mår bra, kg försvinner och kallbaden är flera gånger i veckan. Sitter jag här och är stolt över mig själv. Jag gjorde det och gör det. Jag tar hand om mig själv, på det sättet jag är värd, att ta hand om. Jag är värdefull, jag sätter mig själv i det rum, jag ska vara, det första rummet. Vilket i sin tur gör att jag får mera kraft och ork, till att vara det bästa med mig. Vad det bästa med mig är nog det som är att möta människor. Det är det som är mitt jobb. Att se och möta människor där dom befinner sig.

Nu när jag påbörjar den här lilla hudvårds utbildningen, så behöver jag träffa prova på kvinnor som även dom, vill sätta sig själv i första rummet. Vill du hjälpa mig så blir jag glad. Vill du prova på de bästa krämerna som på riktigt skämmer bort din hud. Jag hjälper dig gärna, du kommer inte att ångra den dagen då, du står där framför spegeln och provar produkterna för första gången. För mig är det dom bästa produkterna EVER!

Men nu ska jag sluta med detta att skriva för idag. Ska ner i duschen och värma kroppen. Efter det blir det viktkoll, skämma bort mig med mina hudvårdsprodukter och där efter blir det frukost. I kväll blir det jobb för mig. Ha en underbar fredag.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Det är just nu som gäller.

Carina Ikonen Nilsson
,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.