Det blev allt en morgon idag med.

En inbjudande fin morgon bor bakom denna bild. Visst lockar den till ett morgonbad i sjön?

En tuff morgon, nästa helt utan sömn bara vila. Gick jag upp lite innan sju idag. Drack min kopp med kaffe och funderade på det där badet. Idag gav jag mig själv ledigt. Men när klockan närmade sig halv åtta. Visade det sig i kroppen att jag inte alls skulle vara ledig, från mitt bad. Av med nattlinne, på med morgonrock badväska och mössa. Idag var första gången jag badade med mössa på. Den var värmande och riktigt skönt att ha på. Idag var det 7,5 grader på land. Lite över 9 grader i vattnet. Med det sena passet på jobbet igår och några andetag av sömn. Gjorde det badet kallt. Riktigt kallt, Men med en nöjdhet i mig som måste kallas duga. Japp jag gjorde det… är namnet på detta bad.

En grå duggregns morgon med svinkallt bad, det gör morgonen lite skimrande, kroppen är vaken på riktig och den där andra koppen kaffe som jag nu är inne på. Smakar mera än bra den smakar och värmer helbra. Idag blir det en ledig dag. En dag där jag ska vila och kurera alla känslor, i mig och alla dom där som bor inom mig. Alla dom där olika kvinnorna i mig som är så för-jordat trötta just nu.

Vilken fin kall men härlig morgon dag var idag.

Har tänkt att skämma bort mig själv med Mary Kay produkter nu på morgonen. Göra rent mitt ansikte med en ansiktsmask smörja in min hud med mina olika serum och krämer. Ett bra sätt att ta hand om mig och mina jag. Dagen blir en grå dag, då får man göra dagen skimrande med omvårdnad av sig själv och sitt jag.

Det här är lyx för mig och min hud, ett bra sätt att skämma bort mig själv. Ett bra sätt att börja dagen på.

Ta hand om dig. Du är viktig!

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook