En Natur-upplevelse som måste upplevas.

Vilken morgon! Vilken fantastisk morgon det var vid badet idag. Kallt jo, det var det. Men att få vara med när naturen håller på att vakna till liv till ännu en dag, är helt värt att åka innan åtta till sjön. Så vackert att det inte går att beskriva med ord. Det där ljusa ny skimret på himlen, vågornas skvalpande och fåglarna som lät så välkomnande när jag klev ur bilen, det gjorde morgonen till drömsk. Som i en väldigt vacker saga var stunden, nu på morgon. Idag var vi inte så många som badade. Idag var vi bara fem damer som kom för att uppleva den här morgonen. Men vilken fantastisk natur upplevelse vi fick.

Det blir svårare för varje dag att motivera mig. När jag sagt till mig själv att det är okej att hoppa över badet, är det som om kroppen per automatik gör det den ska göra. Rutinen är svår att hoppa över, den har blivit en del av mina lediga dagar. Gå upp dricka kaffe, bädda sängen, av med nattlinne, på med morgonrock, packa väskan, borsta tänderna, på med stövlarna och iväg till sjön. Väl där, ta kort på morgonen, säga hej till mitt träd, in i badstugan, lägga kläder till rätta på med badskor och vantar. Mössan tar jag på när jag är hemma, av med trosorna, ta handduken omkring mig, ställa klockan på bad, ta stegen ner till sjön. Precis innan vattenlinjen stannar jag, ser mig omkring, njuter at alla färger och alla de där andra sinnesintrycken. Njuter av nakenheten med Naturen.

Därefter blir stegen till ner i vattnet. När vattnet når midjan. Andas jag, andas igen, huttrar till och sedan blir hela min nakna kropp täckt av det kyliga vattnet. Så härligt, det kyliga vattnet bränner på mitt skinn. Huvudet blir klarvaket och kroppen vaknar till på riktigt.

Idag när jag och en av kvinnorna skulle gå upp, flög det fyra eller fem svanar över oss. Efter svanarna flugit, tog ett helt hav av Canada gäss en sväng om och sjöng för oss. Berättade att nu är det dags att ge sig av, vi ses till våren igen. Hej då nu ger vi oss av. Asså det var så häftigt att stå där vid stranden och ta farväl av de där gässen. Jag är så glad att jag var där just då.

Jag är så glad att jag börjat med detta här med att bada, fast vintern är på ingång. Sommaren har blivit så lång. Jag är så glad för den här stunden, den här efter stunden när jag som nu, sitter i soffan dricker mitt kaffe, bloggar och njuter av svalheten i kroppen. Jag är så glad och tacksam över att jag får vara en del och den kvinnliga bad-gruppen, träffa dessa fantastiska kvinnor nästan varje morgon, att vi tillsammans badar i det kyliga vattnet. Jag tycker det är så mysigt att sedan efter badet vara där i badstugan höra dom prata, medans vi klär av badsaker och försöker krångla på oss kläderna. Det här är min grej, jag är så otroligt tacksam emot mig själv som faktiskt vågade.

Idag ska jag ha en liten utbildning i min hudvårdsgrej. Jag ska lära mig mera, om de fantastiska hudvårdsprodukterna från Mary Kay. Det här vill jag lära mig på riktigt. Det ska bli spännande att få mera kunskap. Jag berättar mera imorgon. Ha en härligt fin dag. Gå in på min sida och titta runt på produkterna som finns där. Dom är verkligen bra, dom gör mina dagar till bra dagar och en liten extra stund för omvårdnad av mig själv. Min stund på dagen där jag bryr mig om bara mig själv. Ett steg i att ta hand om mig och min hud.

Hittar du något som du är intresserad av, så hör av dig. Jag hjälper dig gärna.

Om du redan har en Fristående
Hudvårdskonsult, vänligen ta kontakt med henne.

Mary Kay har något för alla. Använder man Mary Kay Smink så behöver man inte vara orolig för att sminket ska kleta ut. Det sitter där man vill att det ska vara, hela dagen! Med Mary Kays remover får man bort det enkelt. Utan att man behöver vara rädd för att det ska svida, behöver inte ens gnugga bort det utan några droppar på en pads och håll på området du vill rengöra utan att gnugga. Torka bort överflödig rengöring med en ny pads och maskaran är borta.

Nog om detta, ha en fin dag och du, lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Idag är första dagen på resten av ditt liv. Visst är det en spännande tanke.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook