Ibland upptäcker man saker.

Sitter och läser på om hudvård. Intressant och roligt. Men självklart blev det ett bad idag med. Idag badade vi i Svansjön. Fast egentligen heter det Ragneruds sjön. I alla fall badade vi med svanarna. Tror det var sex svanar som simmade på en bit bort i sjön. Några Canada gäss som inte hann med svängen igår, låg där och väntade på nästa tur till ett annat land.

Morgonen hade knappt vaknat till, där vid sjön idag. Jag var ensam till en början där vid sjön. Månen visade sig vara halv och syntes där bland molnen.

Idag var kvinnan som introducerade badandet med. Det är hon ofta, ofta tar hon kort på mig när jag badar. Det är jag glad för då blir det kort här på bloggen.

Det är som meditation det där med bad. Du är just där, just i den stunden som är just nu. Kylan från vattnet gör att du inte kan vara någon annanstans än just där i stunden. Det finns inga tankar förutom att andas bli ett med naturen. som jag jobbat med just nu och just i stunden. Det behöver jag inte längre det räcker med att åka till sjön och ta det där underbart härliga kalla badet.

Här är en av bilderna som Eva tog.

Är egentligen inte så viktigt, men 10 kg mindre har gjort att jag mår bättre i min kropp. Mår bättre i både kropp och sinne. Idag fick jag på mig ett par byxor, jag inte haft på mig mera än två gånger innan. De två gånger var nog fem sex år sedan. Hurra min kropp mår så bra just nu. Jag mår så bra i mina tankar, min själ just nu. Jag har tre saker att tacka för det. Jag tackar mig själv för min vilja, min bestämdhet. Jag tackar viktväktarna för inspirationen. Sist men inte minst tackar jag för Vinterbadarkvinnorna så gör så att jag vågar bada ännu. För vinterbadandet som egentligen ännu bara är ett höst bad, är för mig det härligaste, modigaste jag gjort. Jag vågade, jag stod emot rädslan, kylan och har fått en häftigaste känslan i kroppen. Den där härliga känslan av värme som infinner sig efter ett bad. Det gör min dag, den gör mig hel.

Okej, hade tänkt skriva lite om Mary Kay också. Mary Kay har olika hudvårdsserier för alla åldrar. Jag som är lite äldre köper till mig själv lyxserien. Har provat den i ett år nu. Jag är otroligt nöjd med de här krämerna. Jag ser själv hur min hy bara mår bättre och bättre. De där rynkorna som egentligen visade sig för många år sedan, finns självklart kvar. Men dom har stannat upp, blivit mindre synliga och jag har en helt annan lyster i huden. Det måste jag tacka min hudvårdskonsult och min syster för. Det var min syster som rekommenderade märket. Är inne på andra omgången av mina krämer så dom är dryga, dom vårdar skyddar och gör min hud vacker. Jag gillar vacker. Vem gör inte det?

Nu har jag eftersom jag själv är så nöjd, bestämt mig för att jag vill ge andra möjligheten till att få samma nöjdhet, som jag själv har fått. Det är slut med att köpa dyra krämer som jag sedan blir besviken på för att min hud inte tål dom. Det här är så bra produkter att jag nu tänker att jag ska starta upp med att hålla hudvårdsklasser. Under dessa hudvårdsklasser har man möjlighet att prova på olika vårdande krämer. Lära sig mera om skönhetsvård. Dom har allt som din hud behöver. Allt från rengöring till skydd, smink så sitter där du satt det hela dagen. Är du intresserad av att prova på? Är du intresserad av att lära dig mera om hur du tar hand om din hud utifrån din hud typ? Jag hjälper dig så gärna. Hör av dig till mig antingen här på min blogg, eller på fb, eller varför inte gå in på min sida på Mary Kay.

Ta hand om dig du är värd det jag lovar dig.

Lev idag just nu, Just nu är inte igår, inte i framtiden. Det är just nu. Just nu kan vi påverka och göra saker som ger resultat där borta inne i framtiden.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook