När erbjudande ramlar ner från himlen.

Igår var det en spännande dag, innan allt det spännande började så blev det ett bad i Kungshamn. Med bestämda steg gick jag mot bryggan och havet. Det blåste rejält, vinden var kall. När stegen blev ner till vattnet, var det enkelt. Pice of cake. Enkelt för det var skönare i vattnet än i vinden. När badet var klart och disken var diskad gav vi oss av. Men inte hemåt, utan till ställ-platsen på Henån. Där fick jag ett erbjudande, som inte går att säga nej till. Funderar på att starta upp ett företag till. Just dom funderingarna blev till i går.

Bara så där, erbjudande, tankar om men va roligt och ojdå det här måste vara en högre makt, som vill att jag ska göra annat. Men det här är för bra för att tacka nej till. I gatan vad jag och maken snackade om det igår. Men jag inser att det kommer bli mycket jobb. Eller så är det en sådan årscykel igen. När jag jobbade på Fagared för väldigt massa år sedan, var den en kille som frågade om jag ville ta över verksamheten. Då gick jag hem funderade någon timma och sedan körde vi på. Ett år eller två höll vi på.

Nu jobbar jag igen med liknade jobb, fick ett erbjudande och redan nu är jag i tankarna, där i det där företagets som jag har möjlighet att ta över. Ska prata med min revisor i morgon, ska även prata med banken. Tänker att jag kan ta tjänstledigt i något år och se hur det går.

Just nu känns livet så spännande i tankarna, när jag tänker på att jag nu kan välja en ny bana.

Just nu gäller och morgondagen kommer först i morgon. Just nu känner jag mig impulsiv på det bästa sättet. Säger revisorn kör på, så kommer jag att köra på. Har tio år kvar att jobba och varför inte prova på något helt nytt.

Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen är där borta i framtiden. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook