Den sista droppen


vaknade tidigt idag. Bad tiderna har ändrats från 8.00 på morgonen och är nu 9.00. De ändrade bad-tiderna gjorde att jag satt och väntade in tiden. Jag kommer antagligen att vänja mig men just nu känns det svårt. Ett pass till sedan två dagar ledig igen. Behöver det mera än någonsin, nu. Det är som om hela jag, är känslomässigt dränerad. Nästa som om jag kramar ut den där sista droppen av ork. Den där sista droppen som har så svårt att släppa taget.

Jag gör det jag kan för att må bra, skriver, tar hand om mig själv och ser till att komma iväg på dagens höjdpunkt. Fast idag blev det stressigt. Jag hade så gott om tid i morse, ändå blev den där sista kvarten innan åkningen blev till, stressig. Mitt i allt det där, ringde läraren som påminde om utvecklingssamtal. Tur att teams finns. Jag hade helt glömt av samtalet och tanken var inställd på bad. Men vi fick till samtalet, medans jag packade och satte mig i bilen. Stress, jag gillar inte stress, just stressen innan tog bort en del av alla härliga känslor, som bor i stunden bad. Men jag gjorde det, jag svalkade min kropp i det 7 gradiga vattnet och morgon blev på något sätt mera min. Badet var härligt, jag längtar redan tills i morgon.

Nu är min kopp med te snart slut och dagen måste tas tag i för jobb står på agendan idag. Imorgon blir det lite jobb i Mary Kay tecken, fast det är ju inget jobb utan bara roligt. I morgon blir det facetime och hudvård som står på programmet. Ha en fin dag, ta hand om dig och det som är du.

Lev idag just nu, igår finns inte här och imorgon är en helt ny dag full och nya nu. Varje minut räknas gör dom alla värdefulla för dig och din skull.

Carina Ikonen Nilsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.