Meniere´s sjukdom.

Har blivit påmind om Meniere syndrom igen. Innan har jag haft korta små yrselanfall, jag klarat av att stå ut med. Men i söndags natt kom den med fullkraft. Yrsel från hell. Vaknar av att jag är yr, vilket inte är trevligt. Tröttheten som kommer efteråt är tröttande. Jag orkar liksom inte något. Igår skulle jag jobbat men jag låg i sängen till tio. Inte något som är min vana. Där efter gick jag ner till soffan tänkte jag kan ligga och kolla film. Men jag sov där i fyra timmar i stället. Ändå trotts all denna sömn, så klarade jag av att sova på natten. Yrseln har inte gått över ännu men, den är av mildare slag. Vågar inte ännu köra bil. Det får vänta, tills efteryrseln har släppt.


Tyvärr så blev det ju inte något bad idag. Sista badet var i fredags. Hade så gärna badat idag det var 8 minusgrader ute. Men yrsel och bilkörning hör liksom inte ihop.

Lägger ut fredagskvälls bilden som min kära mentor skickade till mig. En dag någon gång ska jag också hitta till badet nrä det är fullmåne.

Jag får se hur jag mår i morgon, kanske är det över för denna gången med Meniere’s sjukdom. Eller som kommer det flera attacker. Har funderingar på min affär… Hur gör jag då? Om jag får attacker hur ska det då gå att ha en affär öppen. Vem ska stå där då? Kommer det att fungera? Går ju inte att ha en butik som är stängd hur som helst. Den ska vara öppen de tider som är sagt.

Känner mig nedstämd av denna yrsel. Den ställer till det men mina känslor och tankar. Eller jag väljer så mindre bra tankar när yrseln slår till. Här får försökas göras om och hitta tillbaka till kraften som bodde här innan jag blev yr.

Ha en fin dag.

Lev idag just nu, det finns så många just nu stunder.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook