När drömmen inte vill ge sig av.

Nu sitter jag nere vid mitt skrivbord och skriver. Dagen har varit en bra dag där Kattis har varit ett gott sällskap. Kattis är grannens katt som jag skrev om i förra inlägget. Imorgon blir det inget bad för mig. Jag ska jobba. Jag börjar tidigt så det blir att gå upp käka lite frukost och sedan iväg.
Idag pratade jag med en kollega, jag berättade om min frustration angående planerna på den tänkta butiken som jag funderar på.

Hon sporrade mig att inte ge upp. Nu är jag inte en som brukar ge upp. Men fakta är fakta. Det finns nog inte ett så bra kundunderlag som jag vill att det ska finnas. Men jag ska forska vidare. Jag vill så gärna att det ska fungera. Jag ser mig själv där i butiken hur jag känner känslan av att må bra i alla mina celler, hur allt flyter på och kunderna handlar. Jag vill att det ska fungera och jag kommer att forska vidare. Don`t give up…. En runda till. Finns det någon där ute som kan bolla mina tankar så tar jag tacksamt emot bollar av tankar. det ska gå, det kommer att gå. Jag vill verkligen ge mig in på det här.

Jag ska ge det några veckor till i forskning. Men sedan måste jag bestämma mig.

Ibland måste man ta steget ut för att nosa på sådant som inte är bekant. Det är då man växer. Det är då det blir utveckling. Även om affären inte blir av så har jag i alla fall vänt på stenar undersökt och kollat av om det skulle gå…Bara det är en utveckling. Hm sitter här och har peptalk med mig själv ser jag. Ha en fin kväll och en fantastiskt bra dag i morgon. Ta hand om dig.

Lev idag just nu, Igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller. Just nu…

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook