En lugn fin födelsedag.

Det behövs efter ett jour pass. Då har jag igen fyllt år. En riktigt trevlig födelsedag blev det. Den började på jobbet. När de där morgontimmarna var klara på jobbet, åkte jag hem i snö yra. Väl hemma hade maken gjort frukost. När den var intagen, kom min väninnan och hennes make ringande på dörren. Hon och jag fyller år på samma dag. En bukett tulpaner uppvaktades jag med. Tyvärr så hade jag inte samma tanke att gratulera henne med present men, jag får komma på något i efter hand.

Under eftermiddagen åkte jag och maken till Torp där har det precis öppnat en Turkisk restarraung vid namnet Mangal turkisk kolgrill. Jag åt något med en massa röror. Grymt god mat, har dom där. Har varit där två gånger nu. Där bor ingen besvikelse för maten är gudagod. Under kvällen kollade vi tv här hemma och maken bjöd på sriracha popcorn. lite spännande smak men får jag välja mellan lakritspopcorn och dom där sriracha så är det lakritspopcorn som gäller. Idag blev det inte något bad, eftersom jag sovit på jobbet och slutade halv elva. jag och mina badsystrar brukar ju bada vid halv nio.
Om man nu tänker att man lever i en meter har jag redan varit på denna jord i 57 cm, det säger mig att jag faktiskt levt mera dagar än jag har kvar att leva. Det gäller att smaka på livet, leva livet. Inte bara lägga kraften på jobb och måsten. Utan njuta av tillvaron. Jag tror jag är rätt bra på det. I alla fall känns det så just nu, när allt flyter på och jag verkligen orkar nå dom mål jag satt upp i min vardag.

Lev idag just nu igår finns inte här och morgondagen kommer först i morgon.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook