Behöver Värme känner jag.


Det blev inget bad för mig idag. Känner mig frusen och väldigt trött. Det blev att sitta i soffan för att sedan, gå ner i källaren och duscha riktigt varmt. Nu är jag iordning för dagen. Väntar på att en kille ska komma hit, för att undersöka om vi kan ha en braskamin i källaren. Dessutom ska våran pelletspanna bytas ut till, Luft vatten eller bergvärme. Blir en liten slant att lägga på det. Men braskamin, tänk sicken värme som kommer att bo här. Jag har ibland åkt hem till dottern, bara för att få elda lite. Kanske om han tycker det ser bra ut den där värmekillen, då har jag sedan en egen liten braskamin, som jag får elda i. Misstänker att det kommer att bli en del eldar, i den där kaminen och den kommer att eldas av mig.

Det luktar så gott när man värmer upp huset med ved. Värmen av ved är så behagligt varmt. Hmm är det miljövänligt? Kanske måste klura på det en runda till, kom jag just på. Får nog googla lite på det alternativet. Vilket jag redan nu gjorde här var resultatet från från naturvårdsverket. Det verkar som det är en konstform det där med att elda men den tänker jag att jag ska lära mig. För att ha en liten levande knastrande eld här nere i källaren kan vara mysigt.

Idag har jag en ledig dag från jobbet. Bra känner jag för jag känner mig inte helt hundra. Om jag nu någonsin gör det. Ska ta det riktigt lugnt idag, bara göra sådant jag vill. Ladda upp för en jobbhelg.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Visualiserar dagen genom mjuka tankar om att jag bara är.

Gör en fin dag!

Carina Ikonen Nilsson.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.