Jag lyckats alltid att få bra arbetskamrater!


Hur kan det komma sig?

Inget bad idag, men idag blev det en bra dag ändå, trotts det uteblivna badet så var morgonen min. Fast på jobbet då. Alltså jag bara måste skriva det, för det verkligen är så.

Mitt jobb alltså är det bästa jobb, man kan ha. Mina kolleger är dom bästa kolleger, man kan ha. Nu brukar jag alltid tycka att mina kolleger, är dom bästa i världen. Så är det. Jag har nästan alltid förmånen, att få grymt bra arbetskamrater. Varför vet jag inte men, jag lyckas alltid hamna i sådana där Dreamteams. Att morgonen blev bra, handlar mest om att jag känner att det var en sådan där magisk kväll och morgon.

Nu vet jag inte om det handlar om jobbet eller om det var känslorna i mig. Kanske är det både och. Asså jag gillar dom här turerna hem, när jag går hem från jobbet på morgonen, sätter mig i bilen och åker mina fyra mil hem.

Solen gjorde naturen runt omkring magisk. Tiden i bilen hem, gör att jag hinner ta av mig arbetskläderna i psyket, samtalet med maken på vägen hem. Allt det där gör att jag känner kärlek, till livet.

Att min kollega innan jag gick hem, frågade om jag jobbade i morgon gjorde också kärlek, i mig. Tyvärr så vart det bara mötestid, för mig i morgon. Men att han frågade, säger mig att han tycker det är bra att jobba med mig. Kanske lägger jag in lite extra snäll-positivitet i mina tankar, men dom får mig att må bra. Tankarna gör mig helare, än innan tanken tänktes. Ett bra sätt att ta hand om mig.

Jag har verkligen det bästa jobbet man kan ha. Tänk att jag då för länge sedan, råkade prova på att testa något nytt. Då var jag 24 år, idag är jag 57. Då den där första gången, jag kom till då Fagared. Kände att men oj, är detta verkligen ett jobb. Kan man verkligen ha så kul på jobbet. Finns det verkligen så bra jobb. Nu har jag inte bara jobbat med det jag gör idag.

För jag har provat olika jobb men alltid med människor. Bra betalt är det inte, men det ger så mycket annat. Annat, som tillexempel bra kolleger. Jag är lyckligt lottad, hur kommer det sig att jag alltid lyckas få så bra kolleger?

Kära kolleger, Det är ni som är så kloka, Jag har förmånen att få jobba tillsammans med er! För mig blir det stort. Jag har förmånen att få jobba med grymma, helt fantastiska människor. Både Klienter och kolleger.

Nog för idag, lev idag just nu. Just nu är det vi verkar och lever i. Nuet kan vi påverka, historian bor där i oss av dagar som gått. Framtiden är här först i morgon. Just nu finns möjligheten att visa uppskattning till människor omkring oss. Den uppskattningen gör saker i den som ger och den som får. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.