En helt enkel vanlig tråkmorgon.


Snö så långt ögat når, idag stannade jag hemma från badet. Tänkte att jag istället kunde gå ut och rulla mig i snön. Men där trädde tråk och mes Tanten i mig fram. Berättade att det är bättre att ta en dusch, ta på kläder och göra en helt vanlig morgon utan några extra vakanser. Gick förbi vårt gym, behöver dammas där inne. Funderar på hur länge det ska stå där och ge mig dåligt samvete. Finns det någon som är intresserad så finns det massvis med bra saker där inne om man vill ha gym hemma.

Jag har tänkt mig göra om gymmet till målarrum. Eller mera ett hobbyrum. Mitt målarrum där uppe får bli ett sova-över rum. Idag är det jobb igen. Igår åkte jag hem från jobbet var hemma runt 11. Just nu känns det som jag varit lång ledig. Vilket är en härlig känslan.

Fast jag misstänker att helgarbetet kommer ta bort den där långledighetskänslan. På söndagen kommer tröttheten bo där i kroppen hela dagen. Innan helg har jag en ledig dag att se framemot.

Imorgon om snön tillåter sig hålla borta under natten kommer jag igen åka till badsjön och fylla kroppen med energi. Längtar redan. Nog för idag ha en fin dag.

Lev idag just nu igår finns inte kvar och morgondagen kommer först imorgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.