Husbilsmys och helg.


Just nu sitter jag i våran husbil. En extra kopp kaffe idag tillsammans med lite likör. Idag ska jag njuta av livet och att här är jag, i en vacker omgivning. Eller, jag är på Henåns ställplats. Det är en grusplan men alldeles vid vattnet. Det är nära till min affär, och till centrumet. Jag har redan varit i affären, handlat lite garner och Membrasin. Membrasinet för att slippa torra slemhinnor och må allmänt bra. Det brukar fungera för mig. Men ofta glömmer jag av att köpa nya och får börja om från början med det fyra tabletter alltid.

Idag ska jag njuta av att vara ledig, att jag inte sitter och slukar tv, idag tar jag paus och bara är. Just nu funderar jag på vad jag ska göra, med garnet jag köpte. Om det som vanligt, blir strumpor eller om jag ska ta och sticka en tröja till lilla Hugo. Hugo är vårat barnbarn som snart fyller 1 år. En sådan tröja går snabbt att sticka, det kan bli något helt annat nu. Nu har jag ju lärt mig att sticka två strumpor samtidigt, nu finns det en chans att det blir två ärmar samtidigt och då blir tröjan klar. För ofta tröttnar jag när sista ärmen är kvar att sticka. Japp så får det bli, det kommer att bli en tröja.

Lev idag just nu, igår är historia och morgondagen kommer först i morgon. Fuck Putin, Eller är det så som ordspråket säger Älska mig mest när jag minst förtjänar det. Just nu gäller ta hand om dig och gör en bra dag.

Carina Ikonen Nilsson.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.