Årets första blev många igår.

Årets första simtag, årets första glass, Årets första besök i Ulricehamn,(det brukar bli några besök till just Ulricehamn, det är makens favoritcamping) Åretsförsta prosecco, Årets första Kräftor. Ulricehamn, idag vaknar jag här. Igår på eftermiddagen satt vi utanför vår husbil och åt kräftor. När vi åkte igår stannade vi till på Citygross, dom brukar ha billiga kräftor. 139 kr kg är helt ok pris. När vi kom fram hit till stan, stannade vi på Ica och handlade på oss det glutenfria brödet. Det godaste brödet om du ska äta glutenfritt. Kassabiträdet tyckte nog vi var konstiga som handlade så mycket bröd. Prångens camping brukar vi stanna på. Här är det perfekt. Närheten till stan ger fina promenadvägar vid sjön. Om man nu inte har ont i höften då.

Årets första glas med firande blev det igår. Prosecco och Aperol. På vägen hit blev det en glass som färdkost. Den är både laktosfri, glutenfri och har mindre socker. Men verkligen guda god. Fast man får akta sig för kg på kroppen. För mig är det husbilsmys.

Sjön utanför campingen ligger någotsånär isfri. Men här är så långgrunt, det får bli att bada inne i stan. Utan mina badsystrar. Saknar dom, känner mig lite harig just nu, när jag skriver. Kommer jag att bada utan mina badsystrar? Jo, då det har jag gjort förr, det ska jag allt klara här med. Innan vi åker här ifrån idag ska jag få massage. Har lagt en stor tilltro och förhoppning om att det ska hjälpa mig slippa värken i höften.

Det är så härligt att få vakna upp, sitta här i husbilen med med kaffet bredvid mig. Datorn i knät och bara låta morgonen bli min. Tror jag just nu kommit på en fördel till med morgonbadet. Just precis nu, för det är inte ett flöde i mitt skrivande nu. När jag är hemma brukar jag bada, åka hem, fixa kaffe. Gå ner i källaren till datorn hemma och sätta mig där och skriva. De inlägg jag skriver där tar mig en kvart. Stannar inte upp och läser vad jag skrivit tankarna då flyter bara på. Så känns det inte just nu. Just nu är tankarna mera långsamma och stavningen är inte lika enkel som dagar med bad.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och i morgon kommer först i morgon. Där borta i framtiden.

Carina Ikonen Nilsson.

Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook