En härlig morgon och förmiddag.

Blev härlig fast den var utan bad. Började dagen tidigt. Men just denna morgon som blev till lunch tid har varit en stillhetsmorgon. Inget bad, förmycket snö på vägen och jag ska villigt erkänna att det fanns inte en tillstymmelse, till att lockas av bad. Istället blev det några avsnitt av en serie, om rasproblematiken i Mississippi på 50 talet. En ung pojke som blev mördad för att han tilltalat en vit kvinna. Riktigt bra serie, men nu är även denna slut. Får leta vidare efter bra serier. Har du förslag så maila mig gärna.

Idag är det jobb för mig, ett jourpass därför har jag hela förmiddagen för mig själv. Umgås tid med mig själv idag sånt gillar jag. Gillar att hänga med mig själv. Har stort behov av att få vara ensam. Så den här morgonen och förmiddagen har varit kvalitetstid.

Det vart bara en av mina badsystrar som åkte till sjön idag. Efter som hon var ensam så valde hon att inte bada. Man ska inte bada ensam, har jag fått lära mig av henne. Frågan är om jag ännu lärt mig det. För ibland badar jag själv, fast det är människor i närheten. Maken och jag har haft några snack om det, vi är inte helt överens om just detta. Han säger vänta tills dom andra kommer sitt kvar i bilen. Hmm, nja, ibland ganska så ofta egentligen jag går ut och njuter av stillheten. Ibland väntar jag på dom andra. Oftast handlar det om vilket väder det är.

I helgen ska vi vara hundvakt för lille Kalle. Kalle är en blandrashund från Rumänien. Kalle är föräldralös hund, köptes för att han skulle få ett drägligt liv. Nu ska Kalle få vara med farmor och farfar fredag till lördag. Fast bara med farfar idag för farmor ska jobba som redan sagts.

Nog för idag, Lev idag just nu. Igår finns inte kvar och morgondagen den kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.